Ξέχασε η Ντόρα τον παράνομο Air 104,4;

air 104,4ΣΧΟΛΙΟ

Η Ντόρα Μπακογιάννη στα  Παραπολιτικά  FM κατήγγειλε διορισμούς στην ΕΡΤ και έκανε την  εκτίμηση- …που δεν συνιστά πίεση προς το ΣτΕ- πως ο νόμος του θα καταπέσει”Φτάνουμε σήμερα ο κατώτατος μισθός, τον οποίο παίρνουνε οι άνθρωποι να είναι λιγότερος από το επίδομα ανεργίας. Και τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Διορίζει στην ΕΡΤ, παρακαλώ. Δηλαδή, πέστε μου σας παρακαλώ, όταν ο κύριος Παππάς θεωρεί ότι 480, δεν ξέρω πόσοι, είναι αρκετοί για το κάθε ιδιωτικό κανάλι, γιατί αυτό προέβλεψε ο περίφημος νόμος του, πού θα πέσει στο Συμβούλιο Επικρατείας, κάνω πρόβλεψη εγώ…Αλλά, κλείνω την παρένθεση…480….Θεωρεί ότι πάνω στους 2.500 της ΕΡΤ πρέπει να διορίσει κι άλλους;”

Πέραν από το γεγονός πως δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων την ΕΡΤ και τον στρογγυλεύει προς τα πάνω, η πρώην αντιπρόεδρος της ΝΔ και της τέως πρόεδρος Δημοκρατικής Συμμαχίας, τους διορισμούς της εποχής που ήταν δήμαρχος Αθηναίων. Όταν αποφάσισε “για τις άναγκες των Ολυμπιακών Αγώνων” να φτιάξει ένα σταθμό χωρίς άδεια, το  Air 104.4, και να το λειτουργήσει με χρήματα των δημοτών της Αθήνας, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Και ήταν τόσο μεγάλη η παρανομία που ακόμη και το ΕΣΡ που δεν διακρίθηκε για την αξιοπιστία του, αποφάσισε να να μην επιτρέψει άλλο την  εκπομπή του. Πόσοι τότε διορίστηκαν;

 

Η κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν ασχολείται και δεν κάνει έρευνα στο παρελθόν για τα πεπραγμένα όσων την κατηγορούν.  Αλλά και η ΝΔ και κυρίως η οικογένεια Μητσοτάκη πιστεύει πως έχουμε ξεχάσει τι έκαναν στα media.

Comments

 1. Όχι κανενός τα πεπραγμένα δεν έχουμε ξεχάσει! Και τους “τρομονόμους” στις εφημερίδες θυμόμαστε! Και το κλείσιμο των τηλεοράσεων του ΣΚΑΪ και του 902 θυμόμαστε! Και τον πόλεμο και τις παρεμβολές που δεχόταν το Κανάλι 29 μέχρι να αναγκαστεί ο Μητσοτάκης να δώσει άδειες θυμόμαστε!

  Βλέπεις όμως καμία διαφορά στην πολιτική του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από εκείνη του Νίκου Παππά, όταν κλείνει το 50% των εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών και όπως ανακοίνωσαν τα 2/3 από τα περιφερειακά στην Αθήνα; Ή μήπως πιστεύεις πως ανάμεσα στους 4 περιφερειακούς ο ένας θα είναι το MAD και το άλλο το KONTRA;

  Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά! Μην τους εμπιστεύεστε! Οι άνθρωποι δεν έχουν μπέσα!

 2. NIKGEO says:

  Το ζήτημα με την ερτ είναι ουσιαστικό και διαχρονικό.
  Είναι όντως προβληματικό η ερτ των 2500 εργαζομένων αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες της,να εκπέμψει πλήρες ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα εσωτερικής παραγωγής.
  Αντ’ αυτού ενοικιάζει συνεργεία και μέσα Οκτώβρη εκπέμπει επαναλήψεις και δεν μπορεί να αποφασίσει ποιος θα εκφωνεί το κεντρικό δελτίο.Για ψυχαγωγικό πρόγραμμα δεν το συζητάμε ,επανάληψη στην βραδινή ζώνη ασπρόμαυρων σίριαλ!
  Γιατί όμως διαχρονικά χρειάζονταν συμβασιούχοι για να βγει το πρόγραμμα;
  Πρώτον διότι μεγάλο μέρος εκ των αορίστου χρόνου δεν μπορεί να εμπλακεί στην παραγωγή ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος.Το αναλυτικό καθηκοντολόγιο εκάστου υπαλλήλου δεν το γνωρίζει ουδείς.
  Δεύτερον διότι κάθε κυβέρνηση θα ήθελε να κάνει τις προσλήψεις της κι ας μην το παραδέχονται.
  Μετά την καταστροφική και βλακώδη απόφαση για μαύρο δεν έγιναν οι σωστές κινήσεις.Αντί στη νέα ερτ ( πρώην νεριτ) να γίνουν προσλήψεις μετά από αξιολόγηση προφανέστατα από την δεξαμενή ανθρωπίνου δυναμικού της πρώην ερτ και η εταιρεία να προσλαμβάνει έκτακτους συνεργάτες για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ( καλλιτεχνικές ειδικότητες) έγινε μια ανορθογική επιλογή.Αποτέλεσμα τα προβλήματα της πρώην ερτ να ταλανίζουν και τη νέα ερτ.
  Και μαζί με τον ασφυκτικό κυβερνητικό έλεγχο ( το παρατηρεί κανείς δια γυμνού οφθαλμού παρακολουθώντας δελτία ειδήσεων και την ” αγωνία” μετάδοσης της κυβερνητικής άποψης) κάνουν την κατάσταση εκρηκτική!

  • Admin says:

   Η ΕΡΤ δεν έχει 2.500 εργαζόμενους σήμερα. Μην επαναλαμβάνουμε ότι λέει η Ντόρα.

 3. από μέσα says:

  Προς τον NIKGEO και τους άλλους.
  Στην ΕΡΤ απασχολούνται πανελλαδικά 2.262 υπάλληλοι. Κάθε ένας που βγαίνει στην σύνταξη λόγω του νόμου δεν αντικαθίσταται κι ας είναι σε ειδικότητα που έχει έλλειψη. Δεν υπάρχει κανενός είδος καθηκοντολόγιο για όλους αυτούς, γιατί οι διοικήσεις δεν μερίμνησαν να γίνει ποτέ για λόγους ευνόητους στον καθένα. Δεν υπάρχει καν εγκεκριμένο οργανόγραμμα θέσεων κι αν υπάρχει είναι μονομερές από την διοίκηση και ερήμην των εργαζομένων. Γι αυτό και τα φαιδρά που συμβαίνουν. Όπως το να διευθύνει τα μουσικά ραδιόφωνα ένας δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ, το Δεύτερο πρόγραμμα μια εκφωνήτρια και προϊστάμενος στην τηλεόραση να είναι ένας κλητήρας που παλιά ψώνιζε τις εφημερίδες. Δεν έχει γίνει κανενός είδους εσωτερική αξιολόγηση και εξαιτίας αυτού κανενός είδους αξιοκρατική διαδικασία συνολικά. Και αυτό δεν έχει μόνο υπογραφή Συριζα αλλά και όλου του σογιού της κυρίας Ντόρας καθώς και το Πασόκ. Αυτά.

Leave a Reply

%d bloggers like this: