Έλεγχος των συμβάσεων στην ΕΡΤ από την Ernst & Young

ΕΡΤ ΝΕΟ LOGOΈνα ακόμη πακέτο συμβάσεων της ΕΡΤ (περισσότερες από 100) θα ελεγχθεί από την εταιρεία Ernst & Young, με ανάθεση του έργου από την κρατική τηλεόραση. Η εταιρεία ορκωτών λογιστών αναλαμβάνει να ελέγξει αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον εσωτερικό κανονισμό και τη σχετική νομοθεσία. Η αμοιβή της ανέρχεται στα 6.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και ο έλεγχος πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 30 Νοεμβρίου 2016.

Comments

  1. Νίκος Ν says:

    Προβλέπουν “οι διαδικασίες του εσωτερικού κανονισμού” της ΕΡΤ και “η σχετική νομοθεσία” την πρόσληψη υπαλλήλων στο Δημόσιο με ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ πιστοποιητικά; Μπορεί η Ε&Υ να ξεχωρίσει τα αγορασμένα “χαρτιά” γλωσσομάθειας και Η/Υ από τα γνήσια; Στο τέλος θα βγουν και από πάνω οι απατεώνες με τα πέτσινα πιστοποιητικά… Αν θέλουν πραγματικό έλεγχο εκεί στην κρατική τηλεόραση, ας τους βάλουν όλους να μεταφράσουν ένα κείμενο αγγλικών ή γαλλικών στο επίπεδο που πιστοποιούν τα χαρτιά τους ή να εκτελέσουν απλές εργασίες στις πέντε (τρομάρα τους!) ενότητες του ecdl που έχουν καταθέσει. Θα γελάσει κάθε πικραμένος.

  2. lexis says:

    Aν εχουν αντερα στην νεριτ-ερτ ας βαλουν εταιρια να ελεγξει τις συμβασεις οσων εγιναν μονιμοι με το ΠΔ 2004 του Παυλοπουλου.Τα αποτελέσματα θα τους εκπληξουν σε υπερθετικο βαθμο και δεν μιλαμε για 100-200 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αλλα πολυ περισσοτερους..

Leave a Reply

%d bloggers like this: