ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΜέσα στο Νοέμβριο θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα της εκπομπής των νέων παικτών μέσω της Digea.

 

Η εταιρεία των σταθμών εθνικής εμβέλειας θα πιεστεί σε νομικό επίπεδο να κόψει το σήμα των μή αδειοδοτημένων.

 

Και δεν είναι η ρύθμιση Παππά μόνο, αλλά και τα δικαιώματα που θα έχουν οι νέοι αδειούχοι που θα σπεύσουν να μιλήσουν για αθέμιτο ανταγωνισμό

 

Οι μέτοχοι της εταιρείας θα κληθούν να κατεβάσουν τα κανάλια τους.

 

Άσχημη κατάσταση, αλλά η Digea το έχει κάνει  ξανά με το μαύρο στο σήμα της ΕΡΤ, το 2013.

 

Γυρίζει η ζωή και ποτέ δεν ξέρεις τι σου έρχεται.

 

 

Comments

 1. Γιάνης says:

  Revenge, κοινώς…

 2. Αυτό το τελευταίο ξαναπέστο! Ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει Νίκο Παππά!

 3. NIKGEO says:

  Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση το Νοέμβριο μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός!
  Προτού κλείσουν οι δικαστικές διαμάχες ( και δεν είναι μόνο η απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα) δεν πρόκειται να γίνει βήμα.
  Αν επιχειρηθεί νομοθετικά να δημιουργηθούν τετελεσμένα θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.
  Εκτός αυτού ενώπιον του μαύρου θα γίνουν εκ νέου προσφυγές και θα ζητηθεί προσωρινή διακαστική προστασία ( να εκπέμπουν μέχρι να εκδοθούν αποφάσεις επί των αιτήσεων ακυρώσεως που θα συζητηθούν εν ευθέυω χρόνω).
  Αν πέσει μαύρο θα έρθει κατακραυγή.
  Κι αν μετά το μαύρο πέσει ο διαγωνισμός ποιος θα αποζημιώσει τους σταθμούς που θα κλείσουν;
  Υπάρχει ο κίνδυνος το κράτος να κληθεί να πληρώσει αποζημιώσεις τόσο στους σταθμούς που θα κλείσουν όσο και στους 4 υπερθεματιστές γιατί λειτουργούν πολύ περισσότεροι σταθμοί!
  Αλλά αυτό θα έρθει σε βάθος χρόνου και μάλλον δεν τους ενδιαφέρει γιατί υποθέτουν βάσιμα ότι θα έχουν αποχωρήσει από την εξουσία.
  Κράτος και ασφάλεια δικαίου.
  Ιδανικό καθεστώς για επενδύσεις.

 4. User says:

  Λες o Τσίπρας να γίνει ο δεύτερος κατά σειρά πρωθυπουργός του ΜΑΥΡΟΥ; O Πρώην των δημόσιων και ο νυν των ιδιωτικών καναλιών; Εξάλλου τον ακολουθεί κατά πόδας: μνημόνιο, ολοκληρωτικές συμπεριφορές, επικοινωνιακές πομφόλυγες και φυσικά ΜΑΥΡΟ!

 5. NIKGEO says:

  Και μια διευκρίνηση, οι μέτοχοι των καναλιών και μέτοχοι του παρόχου δικτύου δεν θα κληθούν να κατεβάσουν τα κανάλια τους.
  Την αρμοδιότητα σήμερα την έχει εκ νόμου το εσρ.
  Αν αποφασιστεί να μεταφερθεί κι αυτή η αρμοδιότητα στον υπουργό με τροπολογία ψηφισθείσα από την κυβερνητική πλειοψηφία των συριζανέλ δύο τινά μπορούν να συμβούν:
  Ο ίδιος ο υπουργός ή ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης να δώσει την εντολή διακοπής του σήματος.Πέρα από την κατακραυγή η διοικητική πράξη θα προσβληθεί άμεσα,υπάρχει ενδεχόμενο αναζήτησης ευθυνών.
  Η διορισμένη επιτροπή,που διεξήγαγε τον διαγωνισμό να αποκτήσει την αρμοδιότητα και να δώσει την εντολή μαύρου.Πολύ δύσκολο αν κρίνει κανείς από το κάζο με τον δήθεν έλεγχο πόθεν έσχες,τις ευθύνες που έχουν προκύψει.Θα πέσουν παραιτήσεις,κανείς δεν είναι κορόιδο να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν.
  Να δημιουργηθεί επιτροπή ειδικά για τον σκοπό αυτό,αδύνατον να ευρεθούν μέλη.
  Αλλά ακόμα κι αν συσταθεί το εσρ πιστεύει κανείς ότι θα βρεθούν μέλη που θα αναλάβουν την ευθύνη,δύσκολο.Θα λάβουν απόφαση ως ανεξάρτητη αρχή ότι μέχρι την κρίση επί σωρείας δικαστικών αιτήσεων δεν κάνουν καμμιά κίνηση και βλέπουμε.
  Η δικαιοσύνη πάλι με την ίδια λογική καθυστερεί να εκδώσει την απόφαση ακόμα και για την πρώτη δικαστική μάχη σχετικά με αντισυνταγματικότητα και άλλα νομικά θέματα.
  Και θα ακολουθήσουν κι άλλες μάχες.
  Όταν θα έρθει όμως η ώρα του μαύρου όλα θα δυσκολέψουν.
  Διότι ως γνωστόν το μαύρο (και σε προγενέστερη περίπτωση) πολλοί αγάπησαν, αυτόν όμως που το επιβάλλει και θα πατήσει τον διακόπτη (Εντολέας του μαύρου) ουδείς…

Leave a Reply

%d bloggers like this: