“Το προτελευταίο κείμενο του ThePressProject

PRESS-PROJECTΤο “πρoτελευταίο κείμενο  του ThePressProject”, υπογράφει ο Κώστας Εφήμερος. Και εξηγεί τους λόγους γιατί βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο το εγχείρημά του στο Internet “Αν όντως υπάρχετε, ήρθε η ώρα να εμφανιστείτε” γράφει απευθυνόμενος στους αναγνώστες ” Εγώ θα αφήσω αυτό το κείμενο εδώ για μια εβδομάδα και το άλλο Σάββατο θα κοιτάξω τους λογαριασμούς του TPP. Αν υπάρχετε, θα επιστρέψω στο γραφείο με τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Οι υπόλοιποι θα πάρουν τις αποζημιώσεις τους και θα πάνε στην ευχή της Παναγίας”, αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων.

Comments

 1. nikos roussis says:

  Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, ένας “εφήμερος” βγήκε στη ζητιανιά για ν’ αποκτήσει μονιμότητα ε?

 2. Η συγκεκριμένη μιντιακή επιχείρηση του κ. Κώστα Εφήμερου έκανε το τραγικό έγκλημα για ένα ενημερωτικό μέσο να ταυτιστεί με ένα συγκεκριμένο κόμμα και έκανε τη συνειδητή επιλογή να γίνει η ντουντούκα του κόμματος ακόμα και όταν το εν λόγω κόμμα έκανε τα δικά του τραγικά εγκλήματα! Και όταν τον προειδοποιούσαν οι αναγνώστες του μέσα από τα σχόλια στα άρθρα, εκείνος έκανε ότι δεν καταλάβαινε. Τώρα που ήρθαν τα δύσκολα, γιατί δεν πάει στο Νικολάκη να του ζητήσει βοήθεια!!! Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα του βρει!

  Η “ανεξάρτητη” ενημέρωση που λέγαμε…!

  Δεν θα λείψει σε κανέναν!

  • User says:

   H εν λόγω επιχείρηση για την ακρίβεια ντρόπιασε την παγκοσμίως παγιωμένη έννοια της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. “Δανείστηκε” όλα τα οικονομικά εργαλεία τους είδους, όπως για παράδειγμα το crowd funding, αξιοποίησε ό,τι σοσιαλμιντιακό εργαλείο μπορούσε πουλώντας ερευνητική δημοσιογραφία (βαθιά κομματική και μεροληπτική) και ζητούσε χρήματα για να υπάρχει, την ώρα που ο εν λόγω έχει γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων, κάνοντας πολλές δουλειές, όχι μόνο κομματικές. Εβαλε και κάτω από τη στοργική φτερούγα του και την άλλη ντουντούκα του ΣΥΡΙΖΑ, το ιτετραδιο, το οποίο αναπαράγετε εδώ μέσα πολύ συχνά, το αντιπαράδειγμα δημοσιογραφίας. Προφανώς θα ακολουθήσει και αυτό.
   Το 2-4% που είναι αυτοί που υποστηρίζουν τις ιδέες του TPP δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν το εγχείρημα. Ακόμα και η εμπλοκή του με τον Βαρουφάκη απέτυχε. Αλλη μια πρόσκληση για χρηματοδότηση που απέτυχε.
   Το crowd funding για μια ανεξάρτητη δημοσιογραφία θα δουλέψει όταν η δημοσιογραφία θα είναι πραγματικά ανεξάρτητη.

   • Admin says:

    Τόσο μίσος σε τόσο μικρό κείμενο.Και τέτοια άγνοια της πολιτικής πραγματικότητας μαζί με ύβρεις.

Leave a Reply

%d bloggers like this: