Το colpo grosso με τη θητεία του ΕΣΡ

ΕΣΡΠΗΓΗ: “ΑΥΓΗ”

της Αγγέλας Νταρζάνου

Ποιος ήταν ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να ακυρωθεί το πρόστιμο ενός καναλιού από το ΕΣΡ την περίοδο 2006- 2015;

Οι δικηγόροι της «πιάτσας» των τηλεοπτικών σταθμών το γνωρίζουν πολύ καλά, διότι με τον τρόπο αυτό έχουν καταφέρει να ακυρώσουν δεκάδες αποφάσεις του ΕΣΡ για υψηλά πρόστιμα στα κανάλια, μάλιστα κάθε είδους πρόστιμα, για κάθε είδους ραδιοτηλεοπτική παράβαση, από παραβιάσεις διάρκειας διαφημίσεων και παράνομες δικτυώσεις, μέχρι προσβολή προσωπικότητας και προστασία ανηλίκου. Η συνταγή ήταν μία και αλάνθαστη: Μη νόμιμη σύνθεση του ΕΣΡ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://www.avgi.gr/

Comments

  1. Ραδιόφωνο επαρχίας says:

    Γιατί η κ. Νταρζάνου δε δημοσίευσε όλα εκείνα τα στοιχεία που έχει, νομίζω, ακόμη στο αρχείο της για τα αίσχη που έχει διαπράξει το ΕΣΡ και ο Πρόεδρός του όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του; Δεν πίστευε στα μάτια της όταν διαπίστωσε την πραγματική λειτουργία αυτού του οργάνου, κι όμως τίποτε ποτέ δε δημοσιεύτηκε από την καθώς πρέπει εφημερίδα – εργοδότη της. Εννοείται ότι σέβομαι το δικαίωμα και την ανάγκη της εργασίας των συνανθρώπων μου και δε συνεχίζω.

Leave a Reply

%d bloggers like this: