“Ουδέποτε ο Μαρινάκης ενδιαφέρθηκε να συνομιλήσει με τον Κοντομηνά”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣΑντίδραση από την πλευρά Μαρινάκη για τα περί συνεργασίας και επαφών με το Δημήτρη Κοντομηνά.  Ο Γιάννης Κουρτάκης το πρωί από την εκπομπή του στα Παραπολιτικά FM  είπε πως από όσα είναι σε θέση να γνωρίζει “ουδέποτε ο Βαγγέλης Μαρινάκη ενδιαφέρθηκε να συνομιλήσει με το Δημήτρη Κοντομηνά”. “Από εκεί και πέρα”, συνέχισε, “τα όσα διακινούνται τις τελευταίες ώρες σχετίζονται με τα παζάρια που είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στο Γ. Αλαφούζο και το Δ. Κοντομηνά”. “Ο λόγος που έβαλαν στο παζάρι το Β. Μαρινάκη έχει να κάνει με την πίεση που ασκεί από την πλευρά του ο Alpha  για να κλείσει με ευνοϊκότερους όρους το deal.  Επί της ουσίας ανεβάζει το τίμημα στον Αλαφούζο” υποστήριξε. Έστειλε το μήνυμα ότι “σε κάθε περίπτωση ο Β. Μαρινάκης δεν χάνει το χρόνο του”.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Τελικά ο όμιλος των Παραπολιτικών έχει κάποια σχέση με τον Μαρινάκη ή όχι;

 2. NIKGEO says:

  Τα Παραπολιτικά το αρνούνται μετ’ επιτάσεως.Αλλά όλη η πιάτσα το ξέρει, ρητορικό ήταν το ερώτημα.

 3. Βας says:

  O Κουρτάκης εχει βέβαια πει ότι υποστηρίζει Μαρινάκη λόγω στενής φιλίας, αλλά ο τρόπος που το κάνει ο οργανωμένος σε όλα τα εντυπα του ομίλου (Παραπολιτικά-Καρφί-Επενδυση κλπ) δειχνει ότι υπάρχει και κάτι παραπάνω το οποίο δεν ομολογείται, όμως στη μαρκίζα δεν φαίνεται ο Μαρινάκης πουθενά. Πάντως η πολεμική εναντίον Αλαφούζου είναι σταθερή σε όλα τα έντυπα.εδω και μια διετία τουλάχιστον.
  Παρόμοια λογική λειτούργησε και στο Δημο Πειραιά, μπροστά βγηκε ο Μώραλης για Δήμαρχος και ο Μαρινάκης πήγε σαν ενας απλός σύμβουλος. Ποιός έβαλε τα λεφτά της καμπάνιας όμως? Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν ένας πετυχημένος Δήμαρχος. Θυμάμαι τότε το secret των Παραπολιτικών έκανε εγκαίνεια στο ένθετο με διθυράμβους αφιερώματα για Μώραλη.
  Προσωπικά δεν είμαι υπέρ μυστικών και αποκρυπτόμενων συνεργειών – οι συμφωνιες κάτω από το τραπέζι, δεν έχουν συνήθως καλή εξέλιξη.

Leave a Reply

%d bloggers like this: