Εντός διαφήμισης, προς το παρόν, η ΕΡΤ

ΕΡΤ ΣΗΜΑΤΑΑναβάλλεται προς το παρόν η αποχώρηση της ΕΡΤ από τη διαφήμιση. Η κυβέρνηση έριξε την ιδέα για να δει τις αντιδράσεις, με το επιχείρημα πως έτσι η ΕΡΤ θα φύγει από το πεδίο του ανταγωνισμού και θα ενισχυθούν οι νέοι αδειούχοι σταθμοί στον τομέα της διαφήμισης. Η διάταξη είναι πιθανό να επανέλθει σε άλλο νομοσχέδιο.

Comments

  1. No name says:

    Όταν το ποσό που πληρώνει ο κάθε Ἐλληνας πολίτης για την ΕΡΤ θα πηγαίνει εξολοκλήρου στην ΕΡΤ και όχι σημαντικό τμήμα αυτού στα κρατικά ταμεία (δε φτάνει ο ΕΝΦΙΑ και άλλοι τόσοι φόροι που παίρνει το κράτος, εισπράττει και αντισυνταγματικά τμήμα του τέλους της ΕΡΤ), τότε ας κόψουν τις διαφημίσεις από τη δημόσια τηλεόραση.

    Κατά τα άλλα με τα χρήματα που απομένουν στην ΕΡΤ, περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε πρόγραμμα, που μόνο πρόγραμμα δεν είναι για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά, και έτσι για άλλη μία φορά, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας που λέγεται ΕΡΤ και που όντως είναι κοιμώμενος γίγαντας, απαξιώνεται τόσο στα μάτια του Έλληνα τηλεθεατή όσο και στα αυτιά του Έλληνα ακροατή.

    Ξεκάθαρα πράγματα.

Leave a Reply

%d bloggers like this: