Κείμενα που στάζουν μίσος

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΒΟΛΟΣΧΟΛΙΟ

Η “Καθημερινή” είναι η πιο ενδιαφέρουσα εφημερίδα αυτή την περίοδο. Προκαλεί το ενδιαφέρον και έχει τις λιγότερες απώλειες σε σχέση με τον υπόλοιπο Τύπο.   Η στάση ορισμένων αρθρογράφων ξενίζει, όμως. Παρατηρείται και ένας συνωστισμός “διανοουμένων με παράδοση στην ακροδεξιά, με εξειδίκευση στους ταγματασφαλίτες, που στάζουν χολή και μίσος για τον ιδεολογικό αντίπαλο, ακόμη και όταν είναι νεκρός και δεν είναι εύκολο να απαντήσει.

Το προηγούμενο διάστημα υπάρχαν άρθρα που δικαιολογούσαν τη Χρυσή Αυγή (“πολιτικός ακτιβισμός”, “μια σοβαρή Χρυσή Αυγή”) που προκαλούσαν δυσανεξία στους σοβαρούς αναγνώστες της και τα οποία εξαφανίστηκαν μετά και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το μέτρο δείχνει να έχει χαθεί όταν διάφοροι δημοσιογράφοι με παράδοση στις αμοιβές τους από δύο πηγές του  δημοσίου, απαιτούν συγγνώμη από τους καλλιτέχνες, επειδή εξέφρασαν τη γνώμη τους.

 

 

Comments

 1. ΄Εχεις δίκιο. Πάω να αγοράσω Αυγή που τα λέει καλύτερα. ΄Αντε και Εφημερίδα των Συντακτών…. (Πότε επιτέλους θα μάθετε ότι το να διαφωνείς με έναν αρθρογράφο δεν σημαίνει αυτόματα ότι αυτός είναι…ακροδεξιός;; Ή ότι είναι πουλημένος;; ΠΟΤΕ;) Πόσο χόρτο πια τρώτε εσείς οι αριστεροί!! Πόσο!! ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ!! Το ότι η Καθημερινή παραμένει ζωντανή μέσα στην κρίση δεν σας λέει κάτι; Μπα…

  • Admin says:

   Δεν είναι η διαφωνία. Ελεύθερα γράφουν. Αυτά που γράφουν, στάζουν μίσος. Αγοράζουμε την εφημερίδα και την κριτικάρουμε.

 2. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Αν ήταν πολιτικά έντιμοι οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας και του ομίλου γενικότερα θα έπρεπε να προσθέσουν κάτω από τον τίτλο:΄΄Ιδεολογικό Οργανο της …Κεντρικής ..Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της …Κεντρικής …Επιτροπής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων΄΄.
  Αλλά σαν …σωστοί καπιταλιστές δεν είναι.

 3. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Στον καπιταλιστικό όμιλο μμε skai υποδέχθηκαν σήμερα και έκαναν το γεύμα-σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύδονται μέχρι αυτή την ώρα-τον υπουργό επικρατείας …Νίκο Παππά και τον γενικό γραμματέα ενημέρωσης …Λευτέρη Κρέτσο!
  Οι καπιταλιστές δεν έχουν προτίμηση σε (φιλόκαπιταλιτικό)κόμμα.
  Α ρε έρμε κούλη και μπουμπούκο….

Leave a Reply

%d bloggers like this: