Δεν είδαμε τα πλάνα με τις ύβρεις περί “αναρχοάπλυτων” και “ανθέλληνων” στο ΣΚΑΪ

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΣΧΟΛΙΟ

Πρέπει να χάθηκαν τα πλάνα. Δεν εξηγείται αλλιώς πως στην ρεπορτάζ με υλικό από το Internet του ΣΚΑΪ από το Ωραιόκαστρο δεν υπήρχαν τα αποσπάσματα από τον ωραίο έλληνα γονέα που μιλούσε για “αναρχοάπλυτους” και “ανθέλληνες” απευθυνόμενος στα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από το σχολείο.  Ήρθε η ώρα στο ΣΚΑΪ να αντιληφθούν πως απευθύνονται σε πιο ενημερωμένο κοινό και λίαν σύντομως ε μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, εξαιτίας της αδειοδότησης.

 

Comments

 1. Γιαννης says:

  Οποιος δεν του αρεσει υπαρχουν κ αλλα καναλια

 2. oti na nai says:

  Εσενα πιο ειναι το προβλημα σου? Οτι μιλουσε με αυτον το τροπο στη Νεολαια του Συριζα? Και εσενα τι σε νοιαζει ρε? Καλα εκανε και μιλαγε οπως μιλαγε και ο καθενας μιλαει οπως γουσταρει, Οσο για το ΣΚΑΙ ακομα εχω μια απορια, γιατι δεν τον κλεινετε το καναλι. Αφου στο τελος αυτος θα κανετε. Παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως η συμμορια του Συριζα θα πεσει απο το λαο. ΤΕΛΟΣ!

 3. NIKGEO says:

  Καλοδεχούμενη η κριτική.Ο καθείς αξιολογεί τις ειδήσεις,την σκαλέτα και την σειρά προβολής.Επίσης καθείς αξιολογεί τη σημασία των πληροφοριών και των πλάνων.
  Ελπίζουμε πως τώρα που θα μειωθεί ο αριθμός των καναλιών σε 4 ( αν γίνει) να μην τοποθετηθεί κυβερνητικός επίτροπος σε κάθε κανάλι και ειδικότερα στο τμήμα ειδήσεων με τυπική αρμοδιότητα τον έλεγχο δήθεν του πλουραλισμού,της αμεροληψίας,της ποιότητας κ.ο.κ. ,ασκών τις ελεγκτικές αρμοδιότητες του καταργηθέντος εν τοις πράγμασιν εσρ.
  Αλλά ας μην δίδουμε ιδέες και δημιουργηθεί θέμα εκ του μη όντος.

Leave a Reply

%d bloggers like this: