ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΔύο παίχτες έχει αναδείξει η ιστορία των αδειών.

 

Ο “νέος” Νίκος Παππάς από τη μία που κάνει αυτό που δεν έγινε από το 1989 και από την άλλη ο “παλιός” Κώστας Κιμπουρόπουλος που κατάλαβε εγκαίρως τη στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και κράτησε το ΣΚΑΪ, εντός παιχνιδιού.

 

Η χθεσινή συνάντηση στο Νέο Φάληρο δεν πρέπει να ξενίζει κανέναν.

 

Κι όσοι μιλούσαν από το Φάληρο για τη “Μακρόνησο” και πως “η κυβέρνηση δεν θα συγκεντρώσει τα χρήματα που θέλει στο διαγωνισμό” και κάθισαν χθες στο τραπέζι της συζήτησης, έγινε αντιληπτό πόσα βαθιά εκτέθηκαν.

 

Η εποχή στην τηλεόραση, αλλάζει και αυτό αποδείχθηκε στο διαγωνισμό.

 

Κι αν δεν ήταν ο Κιμπουρόπουλος, τώρα στο Φάληρο θα είχανε δράματα. Τόσοι πολλοί σύμβουλοι…

 

 

Comments

 1. Δημαντ says:

  Να δείτε πόσο εκτεθηκαν αυτοί που μιλουσαν για χτυπημα στη διαπλοκή.

 2. αέναα mediaκα δάνεια says:

  btw που λένε κ στα Τζουμέρκα,είναι δυνατόν η …Αγία Οικογένεια να στηρίξει τόσο φανερά τον Βαγγέλη στον δρόμο προς την πρωθυπουργία του κωστάκη…?
  Η απλά ο γιαννάκης παίρνει απλά τα μέτρα του κ θυμίζει το ουδείς-όχι άσφαλτος της Άντζελας-αναντικατάστατος…?

 3. Γιάνης says:

  θα είχε πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον να εξηγούσε κάποιος τι ακριβώς στρατηγική επέδειξε ο Κιμπουρόπουλος σε σχέση με τις άδειες πλην απλής… εύνοιας της τύχης στη ρουλέτα της δημοπρασίας. Γιατί όλο το παιχνίδι παίχτηκε στην απροσδόκητα συντηρητική προσέγγιση της πλευράς Βαρδινογιάννη στο θέμα.
  Ολοι περίμεναν ότι το βαρύ πορτοφόλι του εν λόγω επιχειρηματία θα εξασφαλίσει την πρώτη άδεια (με μια από τις δυο συμμετοχές) και πόνταραν σοβαρά στις υπόλοιπες.
  Εκτός αν ο Κιμπουρόπουλος, είχε κάποιου είδους πληροφόρηση για τις χαμηλές προσφορές της πλευράς Βαρδινογιάννη…
  Αλλιώς, μιλάμε για τυχαίο αποτέλεσμα.

 4. Βας says:

  Aν πράγματι ήταν όλα σιωπηλά -κρυφά εκείνο το τριημερο, τότε τι στρατηγική.. ήταν τύχη και επιτυχές ποντάρισμα στα πρώτα νουμερα των αδειών. Εντάξει βγαινει μάγκας και παιχτης ο Κιμπουρόπουλος και με όρους καζινο, είναι “Τζων Τάραμας”. Αλλο συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω, με τα ποσά που παίχτηκαν ως το τέλος κάλλιστα θα μπορουσε να είναι ο Alpha στη θέση του. Και εδω στις τυπολογίες υπήρχε η πληροφορία που κυκλοφορούσε παντού ότι θα χτυπησει την πρώτη ο Μαρινάκης κάτι που δεν συνέβη βέβαια, συνηθως ότι λέγεται σε αυτα τα θέματα, καιγεται.

  • Admin says:

   Έκανε σωστή εκτίμηση της υπόθεσης και κέρδισε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Δεν ήταν καζίνο. Ηταν οργανωμένη παρουσία και ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά.

   • Γιάνης says:

    ποια είναι η εκτίμηση και ποια η υπόθεση?
    Εχει πραγματικά ενδιαφέρον να το καταλάβουμε…

 5. fanellameto9 says:

  να κοιταξουμε λιγο κ την απλωμενη φανελα στο παραθυρο του Σκαι την 2η μερα κ το τραπεζωμα που ακολουθησε [θυμαμαι καλα?]

Leave a Reply

%d bloggers like this: