“Πρόγραμμα MEGA …σαν καινούριο”

 

Το MEGA ξαναχτυπά! Με νέο σποτ οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνε στο κανάλι και εξακολουθούν να λειτουργούν την εταιρεία και να κρατάνε ανοικτό τον αέρα με το σήμα του MEGA, έφτιαξαν νέο τρέιλερ για το πρόγραμμα του MEGA. “Πρόγραμμα MEGA …σαν καινούριο”.

Comments

 1. Αθέατος says:

  Μπράβο παιδιά. Μπορεί τα… αφεντικά σας να την έκαναν και να σας “άδειασαν”, αφού πρώτα σας εκμεταλεύτηκαν, αλλά όσοι μείνατε αποδεικνύεται ότι δεν είστε άχρηστοι. Εύχομαι στον καθένα σας τα καλύτερα από τα βάθη της ψυχής μου

 2. NIKGEO says:

  Το mega είναι ζωντανό.Πρώτον αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τυχαίο μεγάλο και πρώτο κανάλι.Δεύτερον αποδεικνύεται ότι αν δεν κλείσει οι τράπεζες δεν πρόκειται να χάσουν λεφτά,το πραγματικό άνοιγμα είναι μικρότερο εξ ορισμένων ανταγωνιστών,η ταινιοθήκη είναι χρυσή και αξίζει πολλά λεφτά και διαψεύδονται τα διάφορα φληναφήματα και οι πομφόλυγες που ακούστηκαν σε επιτροπή της βουλής αλλά και αλλού ότι τάχα η ταινιοθήκη δεν αξίζει λεφτα και δεν εξασφαλίζει τον δανεισμό.
  Με αυτήν την ταινιοθήκη ,ορισμένες ξένες ταινίες χωρίς ούτε ένα λεπτό ζωντανό ή καινούριο πρόγραμμα χτυπά την πρώτη θέση στο 15-44! Φανταστείτε αν μπορούσε να προβάλλει και ελληνικές ταινίες από την ταινιοθήκη της φίνος φιλμ,νεότερες ελληνικές ταινίες,καμμιά ξένη σειρά και κινούμενα σχέδια ια χτυπούσε ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.
  Το μέγκα δεν είναι άλτερ,το οποίο μόλις κόπηκαν οι ζωντανές εκπομπές έπεσε στο 1%.
  Κάποιοι κοιτούν κάθε πρωί τα νούμερα και αναφωνούν MEGAlicious!!!Για αυτό και επιθυμούν και μεθοδεύουν την επίσπευση του Μαύρου!

Leave a Reply

%d bloggers like this: