“Η ΝΔ οφείλει να μην εμπλέκει την συγκρότηση του ΕΣΡ στις πολιτικές της επιδιώξεις”.

ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ υπ. Επικρατείας
Η ΝΔ θέλει να συνεχιστεί το καθεστώς της διαπλοκής που η ίδια καλλιέργησε τις τελευταίες δεκαετίες.
Η ΝΔ δεν θέλει να δοθούν άδειες στα κανάλια για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.
Ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφωνίες, οφείλει να ανταποκριθεί στο συνταγματικό της καθήκον και να συμβάλει ούτως ώστε να αποκτήσει η χώρα Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με νόμιμη συγκρότηση.

 

Comments

 1. Γιαννης-Αναστασια- Καλλιθεα says:

  …..ενα αφελες ερωτημα…… γιατι δεν υποβαλλεται ερωτημα στο νομικο συμβουλιο του κρατους , στο επιστημονικο συμβουλιο της βουλης , στο ΣΤΕ ,η και σε ολα ταυτοχρονα,για το τι πρεπει να γινει οταν ενα κομμα με δημοσια επισημη δηλωση του αρνειιται να συμβαλλει στην συγκροτηση μιας ανεξαρτητης αρχης – προβλεπομενη απο το συνταγμα-,(στη συγκεκριμενη περιπτωση το ΕΣΡ)?

 2. Βας says:

  Να περιμένει ο κ. Παππάς τις αποφάσεις του ΣτΕ για το θέμα, Τι φοβάται μην του βγουν αντισυνταγματικά ? Γιατί η πρεμούρα τώρα-τώρα για το ΕΣΡ? Μηπως έχει πληροφόρηση να μας την πει?
  Εχει επίσης ευθύνες γιατί άφησε τη χώρα χωρίς ΕΣΡ μετά την πρωτοφανή περσινη απόφαση να το καταργησει. Ποτέ Αρχη δεν καταργείται πριν αναπληρωθεί από την επόμενη. Κι αν ήταν λειψη ας την συμπλήρωνε. Σιγά πια.. τόσο τον πείραζε η Λινα Αλεξίου?

 3. Γιαννης-Αναστασια-Καλλιθεα says:

  ……αλλα λογια ν’αγαπιωμαστε…… αλλο ρωτησαμε …..τι μπορει νομικα και συνταγματικα να γινει αν καποιος απο τους εμπλεκομενους μπλοκαρει σκοπιμα την συγκροτηση του ΕΣΡ….. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ….. υπαρχει απαντηση? ……ολα τ’αλλα……

 4. Βας says:

  Πάντα λήγανε και πάντα δίνονταν παρατάσεις και πολύ περισσοτερο έπρεπε να δωσει παράταση για ειδικούς λόγους τώρα που σκεφτόταν να κάνει δημοπρασία για άδειες. Με νομοθετική παρέμβαση Παππά σταμάτησαν οι παρατάσεις, οπότε μείναμε χωρίς ΕΣΡ.
  Τη συνεχεια την ξέρουμε.

  • Admin says:

   Οι παρατάσεις κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ΣτΕ.Το γνώριζαν όλοι και έτσι τα ακυρώνονταν ο αποφάσεις του ΕΣΡ.

Leave a Reply

%d bloggers like this: