Προετοιμασίες για την εφημερίδα Βαξεβάνη

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣΠροετοιμάζεται και ο Κώστας Βαξεβάνης έτσι ώστε να κυκλοφορήσει την εφημερίδα του ως το τέλος του Νοεμβρίου. Η έκδοση του “HOT DOC” θα συνεχιστεί, παράλληλα με τη νέα εκδοτική προσπάθεια.

Comments

  1. Έτσι όπως έχει ταυτιστεί απόλυτα με την κυβέρνηση και την κατρακύλα της, μήπως να το ξανασκεφτόταν και να τα έτρωγε καλύτερα σε γλειφιτζούρια μπας και του μείνει και η γλύκα; Συμβουλή!

  2. ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ says:

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΛΟ……

  3. mediogatos says:

    Καλά δεν βάζει δικά του λεφτά ο Βαξεβάνης για να το σκέφτεται… Εδώ άλλοι κι άλλοι που είχαν πολλά περισσότερα δεν έβαλαν δικά τους λεφτά, θα βάλει ο “κολλητός” ή “μπροστινός” κάποιου φωστήρα απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ; Καιρό τώρα πάσχιζε ο Παππάς να στήσει μια εφημερίδα (εκτός Αυγής) με ανθρώπους του Γ. Κουρή (διάβαζε Σφαέλλος) και φυσικά ούτε η εφημερίδα των Συντακτών του κάνει απόλυτα… Και για να μη τρώτε κουτόχορτο όσοι δεν είστε των μίντια… Σήμερα καμιά εφημερίδα, κανένα ραδιόφωνο, καμιά τηλεόραση δεν ανοίγει για να υπηρετήσει -όπως λέει η δεοντολογία και ο άγραφος νόμος των ΜΜΕ- το λαό, τη δημοκρατία, την αξιόπιστη, αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, να βελτιώσει τη γνώση και το επίεδο της κοινωνίας σε όλα τα ζητήματα! Ο,τι ανοίγει κρύβει σκοπιμότητες, συμφέροντα και πρόσωπα που θέλουν να χειραγωγήσουν τη σκέψη και τα συναισθήματα των πολιτών, να διαμορφώνουν κλίμα που εξυπηρετεί συγκεριμένα συμφέροντα, κόμμα ή πολύ ισχυρούςκύκλους μέσα ή και έξω από τη χώρα! Δεν βλέπετε καθημερινά τί πόλεμος εντυπώσεων, λάσπης, αερολογίας, χτυπημάτων κάτω απ’ τη ζώνη, τί συκοφαντίες ή και διαπόμπευση διακούνται μέσα από (υποτίθεται ελεγχόμενα κάπως βάασει νομοθεσίας…) παραδοσιακά μέσα και κυρίως με΄σα από τα ανεξέλεγκτα διαδικτυακά; Θέλετε κι άλλες αποδείξεις;

Leave a Reply

%d bloggers like this: