Στην 1η θέση της τηλεθέασης το ETV το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

 

ETVHDΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρώτο κανάλι αναδείχθηκε στο σύνολο τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου, το κανάλι EPSILON, που στο γενικό σύνολο του κοινού, το Σάββατο έκανε κατά μέσο όρο 12,8% ενώ την Κυριακή έκανε κατά μέσο όρο 11,6%.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρία μετρήσεων τηλεθέασης Nielsen , το «EPSILON» παραμένει το μοναδικό κανάλι με αυξητικά ποσοστά τηλεθέασης κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα της τηλεθέασης κάθε Σαββατοκύριακο, έναντι των υπολοίπων καναλιών τα οποία σε αντίθεση παρουσιάζουν πτώση.

 

Με την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμα το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμά του για την σεζόν 2016-2017 με τις νέες μεγάλες ελληνικές και διεθνείς οπτικοακουστικές παραγωγές και με σημαντικούς παρουσιαστές, όπως η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας με το μεγάλο show STAR ACADEMY το βραδινό show της Αννίτας Πάνια ΚΑΝΕ LIKE! και άλλα πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, το κανάλι κατέκτησε την πρωτιά στο σύνολο της τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα, κερδίζοντας έτσι σημαντικό έδαφος στα εβδομαδιαία μερίδια των σταθμών.

 

Το ζωντανό πρόγραμμα του «Ε» τα Σαββατοκύριακα είναι εδώ για να σας κρατήσει συντρόφια, με αποκλειστικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία.

 

Το τηλεοπτικό κοινό σταθερά επιλέγει το E TV κατατάσσοντας το στην 1η θέση της τηλεθέασης και εξακολουθεί να προηγείται του ανταγωνισμού στο σύνολο του κοινού, με τηλεοπτικές παραγωγές υψηλής αισθητικής και περιεχομένου, συνεχίζοντας την πολύ καλή του πορεία.

 

Ευχαριστούμε για την Δημοσίευση,

Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Leave a Reply

%d bloggers like this: