5 νέες εξωτερικές παραγωγές στην ΕΡΤ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΠέντε εξωτερικές παραγωγές ενέκρινε το ΔΣ της ΕΡΤ, με συνολικό κόστος 625.337 ευρώ, πλην εργοδοτικών εισφορών. Ανάμεσά τους είναι και η εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την υγεία, η έγκριση της οποίας προκάλεσε αντιδράσεις, με δεδομένο ότι ο δημοσιογράφος εργάζεται ήδη με σύμβαση σε ένα δημόσιο ΜΜΕ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Από την πλευρά της ΕΡΤ υποστηρίζουν πως δεν προσέλαβαν τον δημοσιογράφο, αλλά ενέκριναν την πρόταση της εξωτερικής εταιρείας που τον απασχολεί ως παρουσιαστή! Πάντως, τις εργοδοτικές εισφορές των συντελεστών τις πληρώνει η ΕΡΤ…

 

Comments

  1. nick says:

    Από το να πληρώνει η ΕΡΤ κατεργαρέους μονιμάδες που δεν πατάνε το πόδι τους στο ραδιομέγαρο, καλύτερα να πληρώνει 5 (και 15!) εξωτερικές παραγωγές.

    Πολλή η κουβέντα αλλά λίγες οι παραγωγές στην αγορά. Η ανεργία μεγάλη, τα μεροκάματα γλίσχρα. Περιμένεις μήνες για να τα εισπράξεις… Συνεπώς οι εργοδοτικές εισφορές που θα καταβάλει η ΕΡΤ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ίσως δώσουν μια ώθηση.

    Πάντως φρόνιμο και αναγκαίο θα είναι να στέλνει η ΕΡΤ δυο τρεις αδιάφθορους υπαλλήλους της στα πλατώ των εξωτερικών παραγωγών για να ελέγχουν τα μπλοκάκια των εργαζομένων ώστε να εξακριβώνεται εάν οι αμοιβές τους ταιριάζουν με τα τιμολόγια που έχει εγκρίνει η ΕΡΤ. (Σας λέω ότι δεν συμπίπτουν). Να σας θυμίσω την περίπτωση μιας κυρίας Βίκυς [……..] που για μια σαββατιάτικη εξωτερική παραγωγή έτρωγε με δέκα μασέλες “στην υγειά μας” των κορόιδων;

    Το κύκλωμα της ΕΡΤ ή κοιμόταν ή “τα έπιανε” για να κάνει τα τραβά μάτια. Ο δ/νων σύμβουλος της ΕΡΤ και η λαλίστατη ΠΟΣΠΕΡΤ οφείλουν να το πατάξουν.

Leave a Reply

%d bloggers like this: