Κλήση στον Καπάκο από ΔΣ της ΕΡΤ

ΕΡΤ ΝΕΟ LOGOΑυτή την ώρα στο ΔΣ της ΕΡΤ έχει κληθεί ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ Σταύρος Καπάκος. Στο παρασκήνιο υπάρχει η διαρκής κόντρα ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της κρατικής τηλεόρασης με τη γενική διεύθυνση ειδήσεων για βασικές επιλογές στη λειτουργία της ενημέρωσης.

Comments

  1. Βαθμοφόρος says:

    Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μην ανησυχείτε. Ο “συνάδελφος” μου είναι που ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο. Μετά την χθεσινή ήττα που έτρεξε να κρυφτεί μόλις είδε ότι ο “ακατανόμαστος” (έτσι τον λέει) δεν πήγε στο δικαστήριο για το οποίο ήταν σίγουρος ότι θα έλειπε. Μετά την σημερινή όπου τα καημένα τα ραδιοφωνάκια δεν θα κλείσουν (ακόμα) μετά από ηρωικές παρεμβάσεις των εργαζομένων. Και έχουμε ακόμα και το αύριο που έρχονται οι περιφερειακοί στην Αθήνα γιατί τους κάλεσε. οι φωνές θα ακουστούν στην Κατεχάκη, λένε μερικές. Ο “συνάδελφος” μου είναι στη σωστή στιγμή και ηλικία να αφήσει το πεδίο της μάχης για κάποιον πιο ξεκούραστο. Δεν πειράζει. Θα έχει μετά τον όψιμο φίλο του να του λέει τραγούδια.

  2. John Avramidis says:

    Μα καλα, εαν ακαταλαβαινω καλα απο τα συμφραζομενα σας, ολοι οι παραπανω διορισμενοι απο την τωρινη κυβερνηση δεν ειναι? προς τι ολος αυτος ο ντορος?

Leave a Reply

%d bloggers like this: