Παππάς: Ο Μητσοτάκης πήρε δάνειο 700.000 ως ιδιοκτήτης τοπικής εφημερίδας και δεν το πλήρωσε ποτέ

νικος παππαςΣυνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα του χρέους και τις μεταρρυθμίσεις, ενώ έστρεψε τα πυρά του και στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Παππάς ενημέρωσε συγκεκριμένα, μιλώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της ότι «ο κ. Μητσοτάκης πήρε δάνειο 700.000 ως ιδιοκτήτης τοπικής εφημερίδας και δεν το πλήρωσε ποτέ», ενώ υπενθύμισε πως η ΝΔ έχει δανειστεί ακόμη 200 εκατ. ευρώ τα οποία επίσης δεν έχουν επιστραφεί. «Ειλικρινά με εκπλήσσει που ο κ. Μητσοτάκης, μέρος ο ίδιος του παλαιού συστήματος, κατηγορεί εμάς» είπε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης ήταν μέρος του παλαιού συστήματος που έδωσε δάνεια 1,5 δισ. ευρώ στους βαρόνους των media, τα οποία σήμερα έχουν πρόβλημα να εξυπηρετήσουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://www.koutipandoras.gr/

Comments

 1. Μεγάλη αγωνία για Παππά. Στοπ.
  Πιθανή διορία Τσίπρα μέχρι απόφαση ΣτΕ. Στοπ.
  Σε περίπτωση ακύρωσης, Παππάς αλλάζει καρέκλα. Στοπ.
  Νέα καρέκλα:Η πολυθρόνα του σπιτιού του; Στοπ.

  • Όταν δύο κολλητοί κατρακυλιούνται στον γκρεμό δύο τινά υπάρχουν. Ή να φτάσουν κι οι δυο στον πάτο, ή να δώσει ο ένας κλοτσιά στον άλλο και να κοιτάξει να κρατηθεί από καμιά ρίζα, κανένα θάμνο και να σώσει το τομάρι του!

   Αλήθεια, ο Τσίπρας μπορεί να κυβερνήσει μόνος του; Αυτή την απορία την έχω απ’ το Γενάρη του ’15!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: