Τηλεοπτικός σταθμός από την Περιφέρεια Αττικής!

ΔΟΥΡΟΥΚαι η Περιφέρεια Αττικής  θέλει να μπει στο παιχνίδι της τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον για την απόκτηση άδειας περιφερειακής εμβέλειας και τη συνεργασία με άλλους φορείς ΜΜΕ για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Μόνο ως αστείο μπορεί να το εκλάβει κανείς.Υπάρχουν λεφτά για πέταμα,ας τα αξιοποιήσουν σε κοινωνική πολιτική και πολιτικές διευκόλυνσης της καθημερινότητας των πολιτών.Ας αφήσουν τα χαϊλικία και τις φουρτούνες της τηλεόρασης για τους επιχειρηματίες,δεν είναι αποστολή της περιφέρειας να εκπέμπει τηλεοπτικό πρόγραμμα.Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι τα ρουσφέτια και το βόλεμα ημετέρων.Κάποτε οι δήμοι μπήκαν στο ραδιόφωνο για να σπάσουν το μονοπώλιο της τότε μονολιθικής ερτ.Ο ΑΘΗΝΑ 9.84 άνοιξε το δρόμο της ιδιωτικής ραδιοφωνίας προκαλώντας επανάσταση.Σήμερα δυστυχώς – όσο σκληρό κι αν ακούγεται- δεν έχει λόγο ύπαρξης,μηδενική ακροαματικότητα,μεγάλη επιχορήγηση από τα λεφτά των δημοτών σε πολύ χαλεπούς καιρούς.Δημοτικός σταθμός θα δικαιολογείτο σήμερα μόνο υπό ειδικές συνθήκες όπως σε ακριτικές περιοχές.

 2. nikos roussis says:

  Υποθέτω ότι, αν το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα επιτύχει, θα δημιουργηθεί εκ των πραγμάτων και νέα “ειδικότητα” για τους δημοσιογράφους. Ετσι, μετά τους ρεπόρτερς του οικονομικού, του αστυνομικού, του πολιτικού και του κυβερνητικού ρεπορτάζ, θα έχουμε και ρεπόρτερς ειδικούς επί των …απορριμάτων. Πράγμα αναγκαίο, γενικότερα…

 3. Τα χρήματα της περιφέρειας δεν περισσεύουν για δημιουργία φιλοΣΥΡΙΖικών Μ.Μ.Ε για να βολέψουμε και παράλληλα τα κομματόσκυλά μας!!!

  Όχι δημιουργία νέων ΜΜΕ τοπικής αυτοδιοίκησης!

  Ναι στην αδειοδότηση όσων ήδη υπάρχουν με σκοπό την πώλησή τους με όρο διατήρησης χαρακτηριστικών και θέσεων εργασίας.

  Χορήγηση δωρεάν ραδιοτηλεοπτικών αδειών μη εμπορικού χαρακτήρα σε φορείς μη κερδοσκοπικούς (πχ. ΕΣΗΕΑ), οι οποίες δέν θα πωλούνται, δεν θα μεταβιβάζονται και θα απαγορεύεται να έχουν κέρδη από ένα σημείο και πέρα. (Έτσι χτυπάς τη διαπλοκή ΣταλιΝίκο μου κι όχι με τον αριθμό των καναλιών ή διαδικασίες ρουλέτας!)

  Κατάργηση των αδειών κομματικών ΜΜΕ. Ο λαός δεν έχει ανάγκη από άλλα κομματόσκυλα, αλλά από ΜΜΕ πραγματικά ανεξάρτητων (κι όχι ετικέτα!) δημοσιογράφων!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: