Για τον Σταύρο Καπάκο

ΚΑΠΑΚΟΣ ΕΡΤΠΗΓΗ: “ΑΥΓΗ”

της Αγγέλας Νταρζάνου

Ο Σταύρος Καπάκος δεν είναι μόνο πρώην διευθυντής σύνταξης της «Αυγής» της Κυριακής. Η επαγγελματική του διαδρομή είναι μεγάλη και σημαντική. Πριν από την «Αυγή» εργάστηκε επί περίπου 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον ενημερωτικό τομέα του Mega, αυτό θα έπρεπε να είναι γνωστό, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η διαδρομή του στη δημοσιογραφία είναι μεγάλη -έστω και λόγω ηλικίας- και πάντως δεν περιορίζεται στα τρία τελευταία χρόνια της «Αυγής».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο https://www.avgi.gr/

Comments

 1. NIKGEO says:

  Η χαμηλή τηλεθέαση και επιρροή του προγράμματος της ερτ1 δεν οφείλεται στον διευθυντή ειδήσεων ούτε μπορεί να χρεωθεί στον τελευταίο.
  Όποιος και να ήταν στο ίδιο αποτέλεσμα θα ήμασταν.
  Η νέα ερτ δυστυχώς κουβαλά όλες τις παθογένειες της πρώην ερτ.Κομματισμός και λογική κυβερνητικής κρατικής τηλεόρασης.
  Λειτουργεί ως μηχανισμός προβολής της κυβερνητικής άποψης για τα γεγονότα.
  Έτσι ήταν από συστάσεως της.
  Αλλά σήμερα στην εποχή του διαδικτύου αυτό το μοντέλο γίνεται πανεύκολα αντιληπτό από τον τηλεθεατή.
  Για παράδειγμα όταν γίνονται περικοπές στις συνταξεις η κρατική τηλεόραση λίγο πολύ παίζει ότι δεν γίνονται μειώσεις ή ότι επίκεινται αυξήσεις.
  Αν δεν απομακρυνθει η εκτελεστική εξουσία από την κρατική τηλεόραση ( ο εκάστοτε υπουργός επικρατείας να μην έχει καμμία αρμοδιότητα για την κρατική τηλεόραση ούτε για το ΔΣ.πρόεδρο ούτε για διευθυντές ούτε διορισμούς αλλά όλη η αρμοδιότητα να μεταφερθεί σε συμβούλιο ελέγχου από προσωπικότητες κύρους,που θα δίνει λόγο σε διακομματική επιτροπή τη βουλής, μοντέλο εφαρμοζόμενο στην δυτική Ευρώπη) δεν πρόκειται α αλλάξει κάτι.Αν αφήσουν τους δημοσιογράφους ελεύθερους τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
  Τα πρόσωπα παίζουν κάποιο ρόλο αλλά δεν είναι ο βασικότερος ρόλος,που το πρόγραμμα της ερτ βουλιάζει.
  Αλλά εδώ συμβαίνει το αδιανόητο.
  Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για το προγραμμα.Τέλη Οκτώβρη κι ούτε πρωϊνή ενημερωτική ζώνη δεν υπάρχει.Με τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα.

 2. Γιαννης-Αναστασια-Καλλιθεα says:

  ….οταν οι μειωσεις στις συνταξεις αφορουν το 20% των συνταξιουχων η ΕΡΤ για να ειναι αντικειμενικη πρεπει να λεει πως αφορα το 100% ………

Leave a Reply

%d bloggers like this: