Πρωτοβουλία από Παππά για Ταγματάρχη-Καπάκο

ΠΑΠΠΑΣ

 

Θα κάνει την προσπάθεια ο Νίκος Παππάς να φέρει σε επικοινωνία το Λάμπη Ταγματάρχη και το Σταύρο Καπάκο, ώστε να βρεθεί λύση στην ΕΡΤ.  Βέβαια η αποστολή με δικαστικό κλητήρα της απόφασης έχει βαρύνει το κλίμα.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Η όλη ιστορία δείχνει το χάλι στο οποίο βρίσκεται και η νέα ερτ (νεριτ) και εξηγεί γιατί δεν εκπέμπεται στοιχειώδες ενημερωτικό πρόγραμμα πλην των δελτίων ειδήσεων.
  Η άμεση εμπλοκή όμως του υπουργού και η προσπάθεια να συμβιβάσει τον ΔΣ με τον διευθυντή ειδήσεων (και τους δύο τους επέλεξε ο υπουργός) δείχνει απροκάλυπτα την παγκοίνως γνωστή και διαχρονική εξάρτηση της ερτ αλλά και αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν πρόκειται για δημόσια τηλεόραση σε ευρωπαϊκή χώρα , μέλος της ΕΕ αλλά για κρατική -κυβερνητική τηλεόραση, στα χέρια δυστυχώς της εκάστοτε εκτελεστικής εξουσίας.
  Το ΔΣ της ερτ, επιλεχθέν από τον υπουργό αποφασίζει την διακοπή συνεργασίας με τον διευθυντή ειδήσεων (επιλεγέντα κατ’ ουσίαν από τον υπουργό από την αγορά , καθώς προφανώς και κατά παράδοση κανείς από την ιεραρχία της εταιρείας δεν κρίθηκε ικανός για την θέση). Δεν ανακοινώνεται τίποτα για τους λόγους πρόωρης διακοπής της συνεργασίας. Προφανώς η απόφαση δεν αρέσει στην εκτελεστική εξουσία και στον μηχανισμό. Προαναγγέλεται (ήδη από την Παρασκευή σε δική σας ανάρτηση) ραντεβού μεταξύ των μερών (αφού το ΔΣ) έχει αποφασίσει με διαιτητή τον υπουργό! Σήμερα εκδίδδεται ανακοίνωση απομάκρυνσης του διευθυντή ειδήσεων από την εταιρεία και επιδίδεται μάλιστα η απόφαση στον απομακρυθέντα με δικαστικό επιμελητή!!!

  Και τώρα γίνεται λόγοςγια προσπάθεια συμβιαβασμού από τον υπουργό!!
  Μα είναι δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί και μετά τα διαμειφθέντα να συνεργαστούν αρμονικά για την ομαλή ροή του προγράμματος της ερτ;
  Είναι αυτό εικόνα σοβαρής εταιρείας;
  Είναι αυτή εικόνα δημόσιας τηλεόρασης (έστω και κατ’ επίφαση λόγω κυβερνητικού ελέγχου);
  Και πάνω από όλα θα δοθεί εξήγηση για τους λόγους που επέβαλαν την απομάκρυνση;

Leave a Reply

%d bloggers like this: