Δεν υποχωρεί ο Ν.Παππάς

ΠΑΠΠΑΣ-ΕΡΤ1Δεν παραιτείται και δεν κάνει πίσω ο Νίκος Παππάς για το ζήτημα της αδειοδότησης. Ενόψει της κατάθεσης του νέου σχεδίου νόμου σήμερα το πρωί στις 8.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή που θα γίνει ο ανασχηματισμός ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στην ίδια θέση.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Η ερτ είναι χώρος που οι υπουργοί κάνουν διαγγέλματα,επικοινωνιακό αποκούμπι της κυβέρνησης;Ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη ή κανονίστηκε μετά από την απόφαση του ΣτΕ;
  Η παραίτηση για λόγους πολιτικής ευθιξίας είναι γενναία πράξη,όχι ήττα.
  Δείχνει σεβασμό και προσήλωση στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και στην διάκριση των εξουσιών.
  Στην Ευρώπη παραιτείται υπουργός,που τιμωρήθηκε με κλήση λόγω παραβίασης ερυθρού σηματοδότη.
  Εδώ ο υπουργός ,του οποίου ο νόμος καταπίπτει με απόφαση του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου ως αντισυνταγματικός στην ολότητα του, παριστάνει ότι απλώς ψιχαλίζει,δεν τρέχει και τίποτε.
  Από αύριο το πρωί είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσουν θεωρίες συνωμοσίας,συμφέροντα που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση,από τη μια το σκότος από την άλλη το φως.
  Αλλά ο βασιλιάς είναι γυμνός.
  Ο σοφός λαός καταλαβαίνει ότι πήγαν για μαλλί ( έλεγχος του τηλεοπτικού τοπίου με σκοπό την δημιουργία φιλικού καναλιού) και βγαίνουν κουρεμένοι (όλοι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν,έστρεψαν τους εργαζομένους εναντίον τους με την άποψη για μαύρο).

 2. oti na nai says:

  Κανεις δεν θελει να παραιτηθει. Δεν υπαρχει καλυτερος. Να μας αναρτησει και μια βεβαιωση ενσυμων απο το ΙΚΑ.

 3. Υποκινητής says:

  Τα σχόλια στο http://www.typologies.gr/nomimi-anomia-me-ypografi-ste/ να υποθέσω ότι είναι απενεργοποιημένα για «τεχνικούς λόγους» έτσι; Και να υποθέσω και πάλι ότι, εντελώς τυχαία πάντα, δεν θα ενεργοποιηθούν ποτέ έτσι;

  • Admin says:

   Δεν γνωρίζω γιατί δεν λειτουργεί. Σχολιάστε εδώ.

 4. nikos roussis says:

  Τι θα πεί δεν υποχωρεί ο Παππάς? Θα εφαρμόσει την απόφαση του Στε, θα πεί κι’ ένα επαναστατικό τραγουδάκι Λονδρέζικο και αν έχει φιλότιμο θα παραιτηθεί. Δεν χρειάζεται να υποχωρήσει είναι ήδη υποχωρημένος.

 5. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Συνεχίζει να πιστεύει ο κύριος Παππάς ότι στον καπιταλισμό την εξουσία την έχει η κυβέρνηση.
  Και για αυτό πιστεύει ότι θα βάλει αυτός τους όρους για τους νέους παίκτες κ για το τίμημα…
  Επειδή την εξουσία στον καπιταλισμό την έχουν οι καπιταλιστές,ΑΥΤΟΙ θα αποφασίσουν μέσω του ΕΣΡ τους και της …ανεξάρτητης και …θεότυφλης δικαιοσύνης αν και πόσοι νέοι παίκτες θα μπουν και κυρίως για το πόσα και αν θα πληρώσουν.

Leave a Reply

%d bloggers like this: