Νέος νόμος με βεβαιώσεις λειτουργίας των καναλιών

αδειες-παππάςΠΗΓΗ : “ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ”

Σε νέο νόμο, ο οποίος θα ορίζει τη λειτουργία των καναλιών και κυρίως τα έσοδα τα οποία θα δίνουν στο Δημόσιο, κατεβάζει προς ψήφιση στη Βουλή ο Υπουργός Νίκος Παππάς.

Ο νόμος αυτός, ουσιαστικά θα ορίζει όλες τις προυποθέσεις που υπήρχαν στο νόμο 4339/2015 για τις τηλεοπτικές άδειες, ως όρους λειτουργίας των καναλιών, αλλά όπως είναι φυσικό δεν θα ορίζει τα περί αδειών. Από τη στιγμή που το ΣτΕ, έχει αποφασίσει πως συνταγματικός θα είναι ο διαγωνισμός ο οποίος θα διεξαχθεί από το ΕΣΡ, η κυβέρνηση προχωρά με βάση όσα ορίζει το Σύνταγμα, στη νομοθέτηση των όρων λειτουργίας των υπαρχόντων και χωρίς άδεια καναλιών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.koutipandoras.gr

Comments

 1. NIKGEO says:

  Τρικυμία εν κρανίω.Διακινούν σενάρια περί χορήγησης αδειών σε όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό.Σε ποιον διαγωνισμό ,σε αυτόν που είναι μη γενόμενος;
  Ονειρεύονται να δώσουν προσωρινή άδεια σε Σαββίδη,Μαρινάκη,Καλογρίτσα και Ανεξάρτητο πάροχο;
  Αυτοί δεν μπορούν να εκπέψουν σήμα,δεν υπάρχουν.
  Ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί,ούτε η μεταφορά των αρμοδιοτήτων ισχύει ούτε ο αριθμός 4.
  Ας συνειδητοποιήσουν την πραγματικόητα.
  Πήγαν να διορθώσουν το λάθος με λάθος και τώρα την αντισυνταγματικότητα με νέο λάθος.
  Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

  Ούτε μπορούν να κόψουν το mega,epsilon,Μακεδονία και αρτ ,που δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό,που ακυρώθηκε στην ολότητα.
  Το ΜΕΓΚΑ θα επιστρέψει πιο ισχυρό,πρωταγωνιστής!

 2. oti na nai says:

  και αν δεν παρει καποιος αυτη την βεβαιωση του Παππα θα κλεισει? Με ποιο δικαιωμα? Μονο το ΕΣΡ εχει αυτο το δικαιωμα. Μονο. Κανεις ομως δεν ασχολειται πλεον με το Νικο Παππα. Ειναι το παρελθον. Ας κανει οτι θελει. ΜΗΔΕΝ

Leave a Reply

%d bloggers like this: