Στο Παρόν της Κυριακής: “ΠΟΛΕΜΟΣ μέχρις εσχάτων” 

unnamed-28Μέτωπο Νέας Δημοκρατίας και «νταβατζήδων» με στόχο εκλογές και ανατροπή της κυβέρνησης

– Πώς φτάσαμε στο 14-11 στην ψηφοφορία του Συμβουλίου της Επικρατείας-Όλο το παρασκήνιο -Στενεύουν τα περιθώρια για τον Τσίπρα

Όποιος πληρώνει  παίρνει προσωρινή άδεια!

– Τι προβλέπει ο νόμος που καταθέτει τη Δευτέρα στη Βουλή ο Νίκος Παππάς
– Χωρίς περιορισμό ο αριθμός των αδειών

Προαναγγέλλονται προσφυγές από καναλάρχες για να μπλοκάρουν και τον νέο νόμο

 

 

«Πακέτο» το ελληνικό  χρέος με των άλλων  χωρών της Ευρωζώνης

Σε απλά ελληνικά,  οι κυβερνήσεις όλων των χωρών της Ευρωζώνης παραχωρούν τμήμα της δημοσιονομικής τους ανεξαρτησίας

Τρύπες, τρύπες, παντού τρύπες… …οφειλών Δημοσίου και ιδιωτών και
ο πίνακας μακραίνει…

– Τα χρέη του ιδιωτικού τομέα ξεπέρασαν το ΑΕΠ της χώρας, φθάνοντας στα 200 δισ. ευρώ
– Στο «κόκκινο» τα ασφαλιστικά ταμεία
– Στα 30 δισ. ευρώ ανέρχονται οι οφειλές

 

Comments

 1. NIKGEO says:

  H κυβέρνηση δείχνει να υιοθετεί το δόγμα όποιος δεν συμφωνεί με την άποψη και τις επιθυμίες της για το μιντιακό τοπίο είναι εχθρός.Στην ουσία λέει περιφρονήστε την απόφαση της δικαιοσύνης,θα την υπερκεράσουμε με νέο νόμο,φαίνεται να πιστεύουν ότι η εκτελεστική εξουσία έχει τον απόλυτο έλεγχο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας,δεν πιστεύει στην διάκριση των εξουσιών.Όμως οι χυδαίες δηλώσεις της εκτελεστικής εξουσίας κατά δικαστών δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού της δικαστικής εξουσίας,μάλλον πιστεύουν ότι πρέπει να λειτουργεί ως θεραπαινίδα της εκτελεστικής.
  Αντί να ομολογήσουν το λάθος,να περιμένουν την καθαρογραφή της απόφασης ,να προχωρήσουν στην συγκρότηση εσρ και σε νέο διαγωνισμό θέλουν να προχωρήσει το ανομολόγητο σχέδιο ελέγχου του τηλεοπτικού τοπίου μέσω νομοθετικής επικύρωσης των αποτελεσμάτων διαγωνισμού,που διενεργήθηκε βάσει αντισυνταγματικού νόμου.
  Διαρρέουν ότι θα επιτραπεί να εκπέμψουν προσωρινά όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό.Ο διαγωνισμός όμως νομικά είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ!
  Έχει ο υπουργός δικαίωμα να δώσει προσωρινή άδεια λειτουργίας τηλεοράσεως σε Μαρινάκη,Σαββίδη,Ανεξάρτητο πάροχο,Καλογρίτσα;Ούτε κατά διάνοια.Μόνο το ΕΣΡ και μάλιστα μετά από διαγωνισμό.Συνεπώς δεν μπορούν οι συγκεκριμένοι να εκπέψουν σήμα,μόνο να συμμετάσχουν σε υφιστάμενα σχήματα.
  Ομοίως μπορούν να ρίξουν μαύρο σε Mega,epsilon,μακεδονία,αρτ; Ούτε κατά διάνοια.
  Το μόνο που μπορούν είναι να βάλουν τέλος
  στους 8 σήμερα λειτουργούντες σταθμούς εθνικής εμβέλειας.Δεν μπορούν να παρέμβουν στο φάσμα χωρίς να καταργήσουν τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά.
  Και δυστυχώς θα ζήσουν την ανασύσταση του mega εκ της τέφρας του.Θα επιστρέψει πρωταγωνιστής ,πιθανόν με ρετουσαρισμένο τον ενημερωτικό μηχανισμό.
  Ονειρεύονται με νέο νομοθετικό τέχνασμα να εφαρμόσουν το νόμο Παππά,που έπεσε ως αντισυνταγματικός.Μέσα στον πανικό νομίζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα με νόμο καρμπόν,που θα έχει όμως την ίδια τύχη.
  Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
  Α) Δεν έχουν την κατάλληλη νομική υποστήριξη.
  Β) Εκτός κι αν σχεδιάζουν έξοδο παριστάνωντας τους πολέμιους της διαπλοκής.
  Αλλιώς δεν δικαιολογείται τέτοιος ερασιτεχνισμός.

 2. oti na nai says:

  Δεν θέλω μ@λακιες με την διαθεσιμη χωρητικοτητα του ψηφιακου φασματος. Τωρα χωρα νε οσα καναλια θελουμε? 4 ΔΕΝ ειχε πει ο Νικος Παππας οτι χωρανε. Αυτος ο μεγαλος πολιτικος. Το μυαλο αυτο. Ο καλυτερος. Ο ενας. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Leave a Reply

%d bloggers like this: