Δεν χρειάζονται άλλα λάθη με το ΕΣΡ

ΕΣΡΣΧΟΛΙΟ

Η επιλογή της κυβέρνησης και του προέδρου της Βουλής να επιστρέψει η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή στα πολιτικά πρόσωπα, δεν εξυπηρετεί  τη λειτουργία του Θεσμού. Όπως ακριβώς το προηγούμενο συμβούλιο κατόρθωσε να μην δώσει άδειες επί 13 ολόκληρα χρόνια, στηριζόμενο σε “ανεξάρτητες προσωπικότητες” έτσι και πρόσωπα όπως ο Βύρων Πολύδωρας με θητεία ως και το υπουργείο δημόσιας τάξης δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του οργάνου.

Χρειάζεται να βρεθεί ένας συνδιασμός ανθρώπων που έχουν ειδικές γνώσεις επί της Ραδιοτηλεόρασης, να είναι έντιμοι, να έχουν νεανική ορμή και αποδεδειγμένη εμπειρία. Σίγουρα αυτός ο τόπος που έχει ως πρωθυπουργό έναν νέο άνθρωπο 42 ετών, διαθέτει κι άλλα πρόσωπα για παράδειγμα επιστήμονες που μπορούν να ανταποκριθούν με αυταπάρνηση στο δύσκολο έργο της χορήγησης των αδειών και του ελέγχου της ραδιοτηλεόρασης.

Δεν χρειάζονται άνθρωποι που έχουν ανάγκη από μία δουλειά, ή πρόσωπα που είναι απόμαχοι της πολιτικής ή της δημοσιογραφίας. Το μοντέλο αυτό είναι αποτυχημένο.

Comments

 1. Βας says:

  Συγκροτημένο σχολιο χωρίς ακρότητες και πολύ ορθό. Το συνυπογράφω. Λέει απλά τα αυτονόητα.
  Αν θεωρεί ο πρωθυπουργός ότι είναι αξιόλογος ας τον κάνει υπουργό του στον επόμενο ανασχηματισμό.
  Εδω στο ΕΣΡ μάλλον προσπαθει να προκαλέσει με την επιλογή αυτή παρά να βρει λύση.
  Οχι πολιτικοί στο ΕΣΡ ειτε εν ενεργεία είτε απόμαχοι. Τόσα αξιολογα πρόσωπα τεχνοκρατικά και σχετικά με το αντικείμενο υπάρχουν.

 2. mediogatos says:

  Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας και οι άμεσοι συνεργάτες του γελοιποιούν και γελοιοποιούνται! Εκθέτουν και εκτίθενται… “Φτύνουν” κατάμουτρα και την Αριστερά και το όποιο ήθος και ύφος ώφειλε να έχει και τους οπαδούς και τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που σκέπτονται διαφορετικά, που ήθελαν, προσδοκούσαν και περίμεναν μια διαφορετική “πρώτη ή δεύτερη φορά…”! Κρίμα…

Leave a Reply

%d bloggers like this: