Νίκη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ

ΕΡΤΟ Λάμπης Ταγματάρχης βγήκε νικητής στη διαμάχη που ξέσπασε στην ΕΡΤ, επιβάλλοντας την απομάκρυνση του Σταύρου Καπάκου, με την απόλυσή του θυροκολλημένη από δικαστικό κλητήρα στην εξώπορτά του. Η διαμάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες ξεκινούσε από το μοντέλο των ειδήσεων και κατέληγε στους παρουσιαστές, συνεπώς η απόφαση για την απομάκρυνσή του δεν συνιστά κεραυνό εν αιθρία.

tsoutsiasΝέος γενικός διευθυντής ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσούτσιας, ενώ πιο ενεργό ρόλο θα έχει ο Βασίλης Ταλαμάγκας. Τη μεθεπόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει και η νέα ενημερωτική εκπομπή συζητήσεων με τους σχολιαστές (Κοττάκη,  Γαβρά, Κοτρώτσο κ.ά.), ως μεικτή παραγωγή της ΕΡΤ με ιδιωτική εταιρεία.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Βρέθηκε αποδιοπομπαίος τράγος για τα πολικά νούμερα τηλεθέασης της ερτ.
  Στρουθοκαμηλίζουν.
  Δεν αντιλαμβάνονται ότι η χαμηλή τηλεθέαση οφείλεται στην εξόφθαλμα φιλοκυβερνητική γραμμή των ειδήσεων και στη λειτουργία ως επικοινωνιακού βραχίονα της κυβέρνησης.
  Αυτό που η ερτ των 2500 κάνει μικτή παραγωγή για ενημερωτική εκπομπή είναι έως προκλητικό.Μάλλον επειδή θέλουν να βολέψουν πρόσωπα ,η ερτ λειτουργεί σαν κανάλι χωρίς μηχανισμό, κάτι ως action 24.

 2. “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε…….”

 3. Η “θυσία”ήταν η μόνη εποδός για να αναδειχθεί νικητής…..έπρεπε να βρεθεί το θύμα….
  μεθοδευμένη τακτική…….μπροστα στο χείλος του γκρεμού ..που “στέκεται”ο ίδιος απο την αρχή……αλλά το τέλος καραδοκεί….όσες θυσίες κι αν επικαλεστεί …”το ψαρι βρωμάει απ το κεφάλι”

Leave a Reply

%d bloggers like this: