«Διαζύγιο» Alpha – Λαζόπουλου

Λάκης Λαζόπουλος (1)Οριστικό θα πρέπει να θεωρείται το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Alpha και στον Λάκη Λαζόπουλο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το χάσμα απόψεων που διαπιστώθηκε η ακύρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών μεταξύ της εταιρείας και του ηθοποιού δεν μπορεί να γεφυρωθεί. Ο Λάκης Λαζόπουλος τάχθηκε υπέρ της διαδικασίας χορήγησης των αδειών, ενώ ο σταθμός βγήκε εκτός δημοπρασίας. Τα προηγούμενα χρόνια ο Alpha είχε δώσει βήμα στον Λ. Λαζόπουλο αναθέτοντάς του έναν δημιουργικό ρόλο, ερχόμενος σε σύγκρουση και με το ΕΣΡ, όσο και με το υπόλοιπο τηλεοπτικό σύστημα. Στην κρίσιμη αυτή στιγμή η διαφοροποίηση ήταν τόσο έντονη που τελικά ο Λ. Λαζόπουλος και ο Alpha δεν μπορούν πλέον να συνυπάρξουν.

 

Comments

  1. NIKGEO says:

    Έχουν γραφτεί διάφορα.Όπως ότι η ιδιοκτησία του alpha πιστεύει ότι κάποιοι ήθελαν να αρπάξουν το κανάλι δωρεάν ( βλ. Καλογρίτσας προ της εκπτώσεως).
    Ο Λάκης Λαζόπουλος τα τελευταία χρόνια είχε μετακινηθεί από την σάτιρα στην στρατευμένη πολιτική σάτιρα.Εξού και η τηλεθέαση που σημείωνε το Τσαντίρι ήταν πολύ πιο χαμηλή από το παρελθόν.Όποια τηλεοπτική σειρά είχε κάνει στο κανάλι όπως το παλιό πιάτσα Κολωνάκι ή το πρόσφατο ριμέικ του Ορκιστείτε παρακαλώ δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία.Εκτός αυτού το Τσαντίρι λέγεται ότι είχε και πολύ μεγάλο κόστος.Και δεν είναι εποχή μεγάλων συμβολαίων.

Leave a Reply

%d bloggers like this: