ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣO Νίκος Παππάς αποδείχθηκε αδιάφορος με αντοχές και ασυγκίνητος σε όλα τα επίπεδα, παρά τις πιέσεις και τις… προσφορές.

 

Δεν έθαψε τη διαδικασία, όπως του πρότειναν τρίτοι.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣΕπίσης, όταν κινδύνευσε ο διαγωνισμός, δεν δίστασε να κόψει την υποψηφιότητα του Χρ. Καλογρίτσα, παρά τον θετικό τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν κυβερνητικοί παράγοντες.

 

Κυκλοφόρησε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Β. Μαρινάκη για το ΑΡΤ TV, αλλά διαψεύδεται.

 

Και ο Ιβάν θα μπορούσε να πάρει το Μακεδονία TV.

 

Σενάρια; Ασκήσεις επί χάρτου;

Comments

 1. NIKGEO says:

  Όσοι γωρίζουν νομικά και διαθέτουν και κοινή λογική ξέρουν ότι διαγωνισμός και υπερθεματιστές πλέον δεν υφίστανται.Άρα δεν μπορούν να λάβουν προσωρινή άδεια ακόμα και από Εσρ που τυχόν συγκροτηθεί.Πρέπει να γίνει νέος διαγωνισμός για να μπουν νέοι παίκτες.Προσωρινή άδεια μπορούν να λάβουν οι 8 λειτουργούντες σήμερα σταθμοί εθνικής εμβέλειας.Συνεπώς οι πρώην πλέν υπερθεματιστές ( Μαρινάκης,Σαββίδης) μπορούν να μπουν στην αγορά μέσω σύμπραξης ή εξαγοράς υπάρχοντος σταθμού.Άλλως πρέπει να αναμένουν την διενέργεια νέου διαγωνισμού.
  Η μόνη περίπτωση να εκπέμψουν άμεσα είναι με νόμο να υιοθετηθεί το σύστημα της Κύπου: το κράτος να νομοιετήσει ότι δεν υφίστανται άδειες,μπορούν να εκπέμπουν τόσα κανάλια όσα χωρά το φάσμα,να συσταθεί εσρ,να ελέγξει τις προϋποθέσεις και μα χορηγεί το εσρ απλή άδεια που θα επιτρέπει την εκπομπή.
  Αυτά τα περί διάταξης που θα επιτρέπει την εκπομπή σε συμμετέχοντες σε διαγωνισμό διενεργηθέντα βάσει αντισυνταγματικού νόμου και άρα εξαρχής άκυρου δεν αντέχουν νομικά και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

  • Admin says:

   Και πως θα εκπέμπουν όσοι εκπέμπουν σήμερα. Με ποιο καθεστώς;

 2. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Ο κύριος σκοπός που εκπροσωπούν άξια ο κούλης,ο μπουμπούκος,οι συνταγματολόγοι του πασοκ-γιατί την φώφη κ σε αυτό το θέμα δεν την υπολογίζει κανένας-και ο καλησπέρα-καλησπέρα είναι να μην μπουν φιλοσυριζαίοι καπιταλιστές κ φιλορώσοι στην mediaκή αγορά
  Αυτό βέβαια από σπόντα βολεύει κ το φάληρο που δεν θέλει να μπει ο μισητός εχθρός βαγγέλης.
  Αν μπορέσουν θα ελαχιστοποιήσουν ΄η θα μηδενίσουν και το τίμημα για άδεια γιατί ώς γνωστόν στον καπιταλισμό πληρώνουν μόνο οι φτωχοί κ τα κορόιδα κ όχι οι …επενδυτές

Leave a Reply

%d bloggers like this: