Ν.Παππάς: Αλλαγή νόμου μετά το σκεπτικό του ΣτΕ

νικος παππας«Σήμερα φέρνουμε στη Βουλή τη διάταξη για την αναστολή του άρθρου 2Α που μετέφερε τις αρμοδιότητες από το ΕΣΡ στον Υπουργό Επικρατείας»
Ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και στον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου, δήλωσε τα εξής:
«Σήμερα φέρνουμε στη Βουλή τη διάταξη για την αναστολή του άρθρου 2Α, το οποίο μετέφερε τις αρμοδιότητες για τη διεξαγωγή από το ΕΣΡ, που δεν υπήρχε τότε, στον Υπουργό Επικρατείας.
Θα προχωρήσουμε στη συνολική αλλαγή του νόμου 4339/15, για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών μόλις δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του ΣτΕ».

Comments

 1. NIKGEO says:

  Αυτή είναι κι η σωστή άποψη.
  Να δουν όλοι το σκεπτικό του ΣτΕ.
  Να καταργηθεί ο νόμος Παππά και να ψηφιστεί νέο θεσμικό πλαίσιο.
  Να συγκροτηθεί εσρ.
  Να χορηγηθούν -αν κριθεί σκόπιμο- προσωρινές άδειες λειτουργίας σε όσους σταθμούς λειτουργούν σήμερα και να επιβληθεί το ανάλογο τέλος -ενοίκιο.
  Πιθανόν κάποιοι εκ των πρώην υπερθεματιστών του άκυρου διαγωνισμού να θελήσουν να προχωρήσουν την επένδυση συμπράττοντας με υπάρχοντα τηλεοπτικό σταθμό (υπάρχουν σήμερα 8 εν λειτουργία κάποιοι θα μπορούσαν να παίξουν αυτό τον ρόλο όπως π.χ. το αρτ, το μακεδονία αλλά και το mega,που όποιος επενδυτής μπει εκκινεί από μια τηλεθέαση 10% τουλάχιστον και μπορεί με τις σωστές κινήσεις να χτυπήσει την 1η θέση).
  Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.
  Προς τι οι εξυπνακισμοί με την πρόταση Πολύδωρα, γεγονός που έφερε σε δύσκολη θέση περισσότερο τους κυβερνητικούς βουλευτές;
  Όλα θέλους το χρόνο τους.
  Αρκεί κάποιοι να αντιληφθούν ότι ο περιορισμός των αδειών σε 4 ήταν το μεγάλο λάθος, που οδήγησε στο αδιέξοδο.

Leave a Reply

%d bloggers like this: