ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΣτην Κύπρο  το MEGA άλλαξε όνομα και έγινε MEGA ONE.

 

Στην Ελλάδα, έχουμε ήδη το ONE CHANNEL  του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και το MEGA περιμένει.

 

Η ισχύς των διαπλομένων για μία ακόμη φορά αποτυπώθηκε. Και η ΝΔ για μία ακόμη φορά (πλην της εποχής του βασικού μετόχου) παίζει το χαρτί της, μέχρι τέλους.

 

Από την άλλη, η κυβέρνηση πίστευε πως θα τα σαρώσει όλα. Και 4 άδειες, και λουκέτα στους σταθμούς και διαμονή στη ΓΓΕΕ επί 3 μέρες και ΣτΕ. Δεν γίνονται όλα.

 

Επίσης, κάποιος είχε την έμπνευση για τον Καλογρίτσα, χωρίς να υπάρχει ένα αξιόπιστο νομικό επιτελείο και ένας σοβαρός φάκελος υποψηφιότητας.

 

Τώρα, όποιος πιστεύει πως αυτά τα πρόσωπα, στο ΕΣΡ που γνωρίζουμε θα δώσουν άδειες, είναι αθεράπευτα αισιόδοξοι.

Comments

 1. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Το αν θα δωθούν μόνιμες,νόμιμες άδειες από το …ανεξάρτητο ΕΣΡ θα κριθεί σχεδόν αποκλειστικά από τον χρόνο των εκλογών.
  Είναι δεδομένο ότι αν αντέξει ο Συριζα έχει την κρατική ισχύ να πιέσει για διαγωνισμό μέσα στο 2017 με στόχο να μπουν τουλάχιστον οι 3 καπιταλιστές του ..εγκλεισμού χωρίς κανάλι.
  Αντίθετα αν πέσει κ έρθει ο κούλης με τον μπουμπούκο και τους συνταγματολόγους του πασοκ θα πάμε στα γνωστά:οι επενδυτές δεν πρέπει να πληρώνουν,χάρη μας κάνουν που επενδύουν κ ζητάνε δάνεια από τις τραπεζές μας κ.λ.π κ.λ.π

  Γι αυτό το φάληρο που παρ΄οτι συνεχίζει να μην τραβάει πολύ στα νούμερα της AGB αλλά ενδιαφέρεται κυρίως πια να μην μπει στην αγορά ο μισητός βαγγέλης κατεβάζει πολύ τους τόνους για το ΕΣΡ και βάζει πάλι σε 1η θέση το αίτημα του …λαού για άμεσες εκλογές!

 2. NIKGEO says:

  Το υπό σχεδιασμό ONE CHANNEL υπάρχει αλλά πλέον η Alter Ego ούτε υπερθεματιστής είναι ούτε άδεια διαθέτει, είναι ανυπόστατη αν και ποτέ δεν δημοσιεύθηκε με φεκ με αδειούχους.Γνώριζαν για το ρίσκο της εκκρεμοδικίας και προχώρησαν,σήμερα έχουν αξίωση για επιστροφή των χρημάτων.Επιπλέον ούτε η φημολογία και οι υποσχέσεις για χορηγηση βεβαίωσης λειτουργίας / προσωρινής άδειας στους διαγωνιζόμενους σε έναν άκυρο και νομικά ανύπαρκτο διαγωνισμό ευσταθούν.Το γνωρίζουν όλοι καλά.Έτσι η γρηγορότερη μέθοδος για συνέχιση της επένδυσης είναι η σύμπραξη / εξαγορά λειτουργούντος σταθμού,οπότε μην εκπλαγούν κάποιοι αν και στην Ελλάδα δούμε MEGA one.Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουν τον νέο διαγωνισμό του εσρ ή να ζητήσουν τα λεφτά τους και αποζημίωση δυνάμει των διατάξεων περί μη εκπληρωθέντος συναλλάγματος.

  • Επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις το σενάριο περί μονόδρομου του Μαρινάκη για εξαγορά του MEGA, εσύ αν είχες τα απαιτούμενα μυριάκια στην άκρη θα προτιμούσες να κάνεις ένα ξεκίνημα στο χώρο με το βάρος των χρεών της κακοδιαχείρισης των προηγούμενων ιδιοκτητών, ή θα προτιμούσες μία αρχή καθαρή από χρέη;

 3. Βας says:

  Αυτό μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας ONE-MEGA είναι όντως εντυπωσιακό, και υπαρκτο σενάριο, παίζει όμως να είναι και σύμπτωση. Εκτός κι αν κάποιοι έχουν προβλέψει από αρκετά πριν τη συνέχεια του θρίλλερ.

  Μοιάζει επίσης πιθανότητα αρκετά ισχυρή την επόμενη μέρα και ως τον διαγωνισμό όταν γίνει (πλέον μετά από αρκετό διάστημα) να μην αλλάξει κάτι στις HD πολυπλεξίες που ξέρουμε μόνο που θα ενωματωνονται στη 2η το κανάλι του Μαρινάκη και του Σαββίδη μέσω της συμμετοχής ή εξαγοράς των ΑΡΤ και ΜΕGA.

  Να τονίσουμε όμως, ότι αν το Mega πάρει προσωρινή άδεια αυτό που περιμένουμε είναι να επανέλθουν οι μέτοχοι και να κάνουν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οπότε δε θα χρειάζονται κανένα Μαρινάκη και Σαββίδη.

Leave a Reply

%d bloggers like this: