Ενδιαφέρον Σαββίδη για την ταινιοθήκη του MEGA

ΣΑΒΒΙΔΗΣΚαι ο Ιβ. Σαββίδης, μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έδειξε ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη του Mega. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού κρατάει ζωντανή την επιχείρηση, την οποία εγκατέλειψαν μέτοχοι και δημοσιογράφοι, μέχρι αλλαγής της κατάστασης. Ο Σαββίδης ενδιαφέρεται μόνο για την ταινιοθήκη -στην περίπτωση που φυσικά η εταιρεία κλείσει και γίνει πλειστηριασμός επί της ακίνητης περιουσίας- και όχι για το υπόλοιπο κανάλι.

 

Comments

  1. NIKGEO says:

    Όνειρα θερινής νυκτός! Από την στιγμή που ο διαγωνισμός είναι άκυρος το mega μένει στο παιχνίδι. Οι μέτοχοι θα κληθούν άμεσα να λαβουν αποφάσεις. Θεωρείται πιθανή η είσοδος επενδυτή. Το κανάλι μόνο με την ταινιοθήκη χτυπά στην ουσία την πρώτη θέση στο 15-44 (ο alpha πρώτος με 15% και το mega 14,8%!!!) ενώ και στο σύνολο παραμένει διψήφιο.
    Εξάλλου οι νέοι παίκτες σήμερα δεν είναι υπερθεματιστές ούτε αδειούχοι ούτε καν διαγωνιζόμενοι,ολες οι διοικητικές πράξεις είναι ανυπόστατες,νομικά είναι σαν να μην εκδόθηκαν ποτέ.Αυτό σημαίνει ότι Μαρινάκης και Σαββίδης πριν γινει νέος διαγωνισμός από το εσρ δεν μπορούν να εκπέμψουν σήμα.Προσωρινή άδεια ή βεβαίωση λειτουργίας ούτε από το εσρ μπορούν να λάβουν απλώς γιατί δεν λειτουργούν. Η χορήγηση επίσης τέτοιας άδειας με νόμο δεν έχει σταθερή νομική βάση και ομπορεί να οδηγήσει σε νομική περιπέτεια.
    Η μόνη λύση είναι να μπουν στην αγορά μέσω σύμπραξης με υπάρχοντα σήμερα τηλεοπτικό σταθμό,Μην εκπλαγούν αν δούμε mega one! Eπίσης το μακεδονία βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.Το αρτ λιγότερο διότι έχει το ζήτημα πως από περιφερειακης έγινε εθνικής εμβέλειας αν και υπάρχει ισχυρή απόφαση του εσρ.

Leave a Reply

%d bloggers like this: