Θα ζητήσουν μεγάλες αποζημιώσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΕκτός από το ποσό των 88 εκατ. ευρώ που καλείται να επιστρέψει το Δημόσιο στους τέσσερις υπερθεματιστές – και Dimera Media- είναι ανοικτό το ενδεχόμενο κατάθεσης αγωγών για ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας όχι μόνο από την απώλεια των αδειών, αλλά και από το γεγονός ότι θα εκπέμπουν πανελλαδικά περισσότερα από τέσσερα κανάλια.

Comments

 1. Βας says:

  Θα πάρουν την επιστροφή των χρηματων τους, δηλαδη το ποσό που έδωσαν συν τον ισχύοντα τόκο για τους όποιους μηνες περάσουν.
  Πρόκληση ζημιάς από την απώλεια των αδειών δεν υπάρχει καθώς γνώριζαν ότι όλα αυτά βρίσκονται υπό την αίρεση του ΣτΕ και ως την απόφαση δεν είχε ορισθεί ημέρα πρώτης εκπομπής.
  Πολύ περισσοτερο δεν υπάρχει ζημιά του Σαββίδη γιατί θα εκπέμπουν πιο πολλά από 4 κανάλια, τη στιγμή που ο διαγωνισμός έχει ακυρωθεί οπότε το δικαίωμά τους πάνω στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι εχει χαθεί.

 2. Καρφωνεστε says:

  Φανταστειτε τι λεφτα θα απαιτουσαν σαν αποζημιωσεις οι εν λειτουργια σταθμοι αν τους εκλεινε ο Παππας και το ΣΤΕ εβγαζε αυτη την αποφαση αναδρομικα. Πολλαπλασιο υα ηταν το ποσο απο αυτο που θα μαζευε απο τις αδειες.

 3. NIKGEO says:

  Συμφωνώ απόλυτα με Βας. Όταν μπήκαν στον διαγωνισμό γνώριζαν την εκκρεμοδικία στο ΣτΕ ενώ εκκρεμούν ακόμα κι άλλες αιτήσεις ακυρώσεως και ανέλαβαν το ρίσκο.Σήμερα οι προκαρκτικές ενέργειες του διαγωνισμού, ο διαγωνισμός και οι παρεπόμενες διοικητικές πράξεις είναι όλα νομικά ανυπόστατα σαν να μην έλαβαν χώρα ποτέ. Σαββίδης και Μαρινάκης δεν είναι ούτε υπερθεματιστές ούτε αδειούχοι.Όσοι ξέρουν νομικά καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να εκπέμψουν σήμα ενώ η χορήγηση προσωρινής άδειας ή βεβαίωσης λειτουργίας με νόμο δεν έχει στέρεη νομική βάση, Ούτε ο υπουργός ούτε το εσρ μπορούν να χορηγήσουν προσωρινή άδεια με κριτήριο τη συμμετοχή σε έναν νομικά ανύπαρκτο διαγωνισμό ούτε μπορούν να εκπέμψουν σήμα με το έτσι θέλω γιατί χρειάζεται εντολή του εσρ προς τον πάροχο δικτύου στην επχη της ψηφιακής. Και δεν νομίζω το εσρ να επιτρέψει παράνομη εκπομπή σήματος.
  Θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους με τον τόκο που προβλέπεται.
  Πέραν αυτού ουδέν.Αν έσπευσαν να αγοράσουν εξοπλισμό και να κλείσουν στελέχη πρόβλημα τους καθώς ούτως ή άλλως δεν είχαν λάβει άδεια καθώς το φεκ που θα τους ανακήρυσσε αδειούχους δεν εκδόθηκε ποτέ!Για το γεγονός ότι θα εκπέμπουν πολύ περισσότερα από 4 δεν το συζητώ,δεν έχουν έννομο συμφέρον. Ούτε ο ΑΝΤ1 ούτε το ΣΚΑΪ μπορούν να επικαλεστούν το επιχείρημα διότι και η δική τους αίτηση ακυρώσεως (από την οποία δεν παραιτήθηκαν) έγινε δεκτή από το ΣτΕ!!!
  Είναι λοιπόν προφανές ότι και οι εν λόγω επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι μόνη ασφαλής μέθοδος συνέχισης της επένδυσης είναι η απόκτηση εν λειτουργία σήμερα σταθμού! Έχουν σίγουρα νομικό επιτελείο υψηλού επιπέδου. Εκτός αν επιλέξου την περιπέτεια και όπου βγάλει!

 4. ΑΣΚΕ-ΕΡΤ says:

  Τι ωραία που τα γράφετε, όπως σας βολεύει…

  Το ότι το ΕΚΤΡΩΜΑ που λατρέψατε δημιουργήθηκε θνησιγενώς, κόντρα σε κάθε Νόμο, Σύνταγμα και πολιτική τάξη, είναι η Γαργάρα 1. Το ότι οι 2 αυτοί τύποι έχουν λεφτά και αργά ή γρήγορα θα πάρουν Άδεια με Διαγωνισμό είναι Γαργάρα 2, που κάθε λιμασμένος δεν μπορεί να παραδεχτεί και νομίζει ότι θα παρακαλέσουν τον κάθε Καρατζάρτ για να αποκτήσουν μία (από τις 16;;) Άδεια…

  Έλα όμως που η Γαργάρα 3, δηλαδή η ανυπαρξία Αδειών για κανέναν πλέον, που μια και άνοιξε ο χορός αργά ή γρήγορα θα διευθετηθεί, είναι αβάσταχτη και μαζί με την κοπριά θα πνιγούν και οι μύγες, μαζί με τα νομικίστικα ορνιθοσκαλίσματα…

  Τα σαμαροβενιζελίκια κλείστηκαν στην άμυνα.
  Το σκορ είναι 1-0 και μόλις η μπάλα τράνταξε το Δοκάρι και αναθάρρησαν…

  Και στη σέντρα, στο βάθος, είναι ένας μικροκαμωμένος που ξεκινάει κατεβασιά.
  Πιστεύει κανείς ότι θα τριπλάρει όλη την άμυνα;;
  Μπα…

Leave a Reply

%d bloggers like this: