ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΣε ένα από το ΔΣ του MEGA, κάποιος από τους μετόχους το είπε: “Κάτσε να δούμε αν θα πάρει άδεια το κανάλι, και μετά βλέπουμε αν θα βάλουμε τα χρήματα”.

 

Τώρα που η κατάσταση δείχνει να αλλάζει το MEGA έχοντας διακόψει τις πληρωμές, σε προμηθευτές και εργαζόμενους, αποπλήρωσε μέρος του δανείου και είναι έτοιμο να επιστρέψει, με άλλους όρους στο παιχνίδι.

 

Αρκεί οι κανόνες του, να διατυπωθούν.

 

Χωρίς όμως τη στάση των εργαζόμενων που διατηρούν σε λειτουργία το κανάλι, το MEGA δεν θα είχε φτάσει ως εδώ.

 

Το δεύτερο συμπέρασμα για το MEGA, ήταν το αρνητικό φορτίο που μετέφερε στην εταιρεία το περιεχόμενο των ειδήσεων.

 

Το MEGA “ανέπνευσε” αφού σταμάτησαν να μιλάνε οι μεγαλοσχήμονες αστέρες των 25.000 ευρώ το μήνα.

Comments

 1. Βας says:

  Eίναι σωστό ότι οι εργαζομενοι παρέμειναν στο κανάλι και δε διασκορπίστηκαν και αυτό θα πρέπει να αναγνωρισθεί κάποια στιγμή από τους μετόχους,
  Επίσης σωστό είναι ότι σε συγκριση με πέρισυ βλεποντας τα στατιστικά Οκτωβρίου, η γενική τηλεθέαση του Mega μειωθηκε μόνο 3 μονάδες ενώ αυξήθηκε καθαρά (!) στο εμπορικό κοινό.
  Τη στιγμή που έχει υπάρξει κενό, είναι μια ευκαιρία να αλλάξει ύφος και θεματολογία το κεντρικό δελτίο ειδησεων, με νέα πρόσωπα (και ηλικιακά) σε κυρίαρχο ρόλο που να απηχουν και τη διάθεση του κοινου.

 2. Γιάνης says:

  Αν ξαναρχίσει η ενημέρωση στο MEGA, τα νούμερα θα πάρουν την κατιούσα. Οποια μορφη και αν εχει αυτή η ενημερωση. Αυτή τη στιγμη κανει νουμερα γιατι είναι η σιγουρη επιλογή ότι οποτε γυρισεις στο καναλι θα εχει κατι να δεις για να χαζεψεις σε αντιθεση με τις κουραστικες -πλεον- ζωντανες εκπομπες των απέναντι.
  Και μάλιστα δεν βλέπεις πρόγραμμα αμφιβολου προελευσης και ποιοτητας, αλλα πρόγραμμα από τις παλιες καλες εποχες του MEGA, όταν λεφτά υπήρχαν (?).

 3. NIKGEO says:

  To mega θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του πιθανόν υπό άλλη μερικώς μετοχική σύνθεση.
  Μπορεί με τις σωστές κινήσεις να επιστρέψει στην πρώτη θέση τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.
  Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο ενώ φημολογείται ότι στις ειδήσεις θα επιστρέψει πρόσωπο, που ήταν η βασική εικόνα του καναλιού για πολλά χρόνια.Άμεσα οι μέτοχοι θα έρθουν Ενώπιος Ενωπίω με την τελική απόφαση και τις ευθύνες τους.

 4. Κώστας says:

  Όσο είναι αμαρτωλά και υπόδικα άτομα μέσα στο Mega, σε στιλ Ψυχάρη, προκοπή δεν θα δει το κανάλι!

Leave a Reply

%d bloggers like this: