Οι Τυπολογίες του Twitter

Twitter_bird_logo_2012.svg*Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που να βρίσκεται τόσο μακριά, αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά με την καθημερινότητα στη Βενεζουέλα.

*Μια ματιά στο Twitter αρκεί για να εντοπίσετε δεκάδες «ειδικούς» επί των εξελίξεων στη χώρα.

*Με κορυφαίο πομπό γνωστό φιλελεύθερο site και βασικούς αναμεταδότες τους Άδωνη Γεωργιάδη και Γιώργο Μουρούτη.

*Με το hashatg #shopping_στο_Καρακας (Ψωνίζοντας στο Καράκας) σχολίασαν οι ομάδες που πρόσκεινται στη ΝΔ τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα.

*Με το #Μπρελόκ_ΝΔ απάντησε η απέναντι πλευρά, ορμώμενη από την αξιοπρόσεκτη δήλωση του Θανάση Σκορδά, πρώην γενικού διευθυντή της ΝΔ, στην Εξεταστική της Βουλής, στην προσπάθειά του να εξηγήσει τα ανεξήγητα για τη δανειοδότηση του κόμματος.

* Αντιστρόφως ανάλογα λειτούργησε για τους βουλευτές της ΝΔ η τεράστια διαφορά που εμφάνισε η Public Issue στο Βαρόμετρο του Οκτωβρίου, καθώς οι αναφορές ήταν ελάχιστες.

*«Πολύ καλό για είναι αληθινό» ή «το πάθημα έγινε μάθημα».

* Twitter storm, υπό το hashtag #kolastirio_nkk, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από εκατοντάδες χρήστες που ήθελαν να αναδείξουν (για πολλοστή φορά) τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων στο Νοσοκομείο Φυλακών του Κορυδαλλού.

*Τα ελάχιστα βήματα που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση δεν απέτρεψαν την πρόσφατη (2/10/2016) αυτοκτονία 40χρονου ασθενή.

Leave a Reply

%d bloggers like this: