“Βλέπει” MEGA ο Σαββίδης

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Νέα κρούση του Ιβάν Σαββίδη για το Mega. Αυτήν τη φορά το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται μόνο στην ταινιοθήκη αλλά στην απόκτηση ποσοστού στο κανάλι – ή και κάτι παραπάνω. Αυτήν τη βδομάδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του επιχειρηματία με τους μετόχους. Στο μεταξύ, κάποιοι σκέφτονται να βγάλουν δελτίο ειδήσεων εντός της βδομάδας, γεγονός που ίσως πυροδοτήσει νέες αντιδράσεις.

Comments

  1. Βας says:

    To δελτίο ειδήσεων ακριβώς επειδη έχει περασει καιρός από το τελευταίο θα δημιουργήσει ένα εξτρά ενδιαφέρον στον τηλεθεατή, αλλά ειναι στο στο χερι του καναλιού να κρατήσει τον κόσμο..
    Αν αποχωρήσει ή δεν συμμετάσχει ένας εκ των τριών βασικών μετόχων (κυρίως μεταξύ Ψυχάρη και Μπόμπολα ειναι το δίλημμα) θα μπορέσει να μπει ο Σαββίδης στη θέση του. Οι συζητήσεις με τον Τζίγγερ προυπήρχαν για συνεργασία στο Star, συνεπώς μπορεί και στο Mega..

  2. NIKGEO says:

    Θα προκαλέσει αντιδράσεις το δελτιο ειδήσεων; Σημαντικό είναι να πληρωθούν οι εργαζομένοι και να ανοίξει το κανάλι!!!Το ότι κάποιοι θέλουν το κλείσιμο το mega για να το παίξουν πολέμιοι της διαπλοκής όταν ο μεγαλομέτοχος και εργολάβος και εργολήπτης δημοσίων έργων με τις εφημερίδες του στηρίζει λυσσαλέα την κυβέρνηση μοιάζει από υποκριτικό έως κυνικό!Στο ΔΣ που επίκειται θα ληφθύν σημαντικές αποφάσες.

Leave a Reply

%d bloggers like this: