Αλλαγές στο ΣΚΑΪ και στο βάθος ΣΚΑΪ 24HD

voice-skai-antigrafoΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Έτοιμος να μπει στην κούρσα του ανταγωνισμού είναι ο ΣΚΑΪ, βγάζοντας στον αέρα το «The Voice» και προχωρώντας σε επιμέρους αλλαγές στο πρόγραμμα, οι οποίες θα παγιωθούν με τη νέα χρονιά. Στο κύριο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα παραμείνουν σίγουρα η «Πρώτη Γραμμή» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που θα μεταδίδονται και από τον ΣΚΑΪ24 HD, ο οποίος θα μεταδίδεται και επίγεια και συνδρομητικά μέσω Nova και ΟΤE TV. Κεντρική πολιτική εκπομπή θα είναι οι «Ιστορίες», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά τουρκικών σειρών.

Comments

 1. Βας says:

  Mε τη νέα χρονιά, δηλαδή εννοείτε από το Γενάρη του ΄17?
  Ο Σκάι 24HD τι θα είναι? Κάτι άλλο σαν κανάλι με 24 ωρες HD πρόγραμμα? Και εντάξει συνδρομητικά, αλλά επίγεια πώς θα μεταδίδεται? Στη θέση του SKAIHD?
  Κάποιες διευκρινίσεις αν γνωρίζετε, θα ήταν χρήσιμες.

 2. αέναα mediaκα δάνεια says:

  1.Το έχουμε ξαναπεί,θα χρειαστούν πολλά χρόνια και πολλά εκατομμύρια για να μεταστραπεί-αν μπορέσει να τα καταφέρει-ο σκαι με το ηλικιωμένο συντηρητικό κοινό που έχει ταυτιστεί-καλώς ΄η κακώς-με την μεγαλοαστική τάξη σε κανάλι για τον απελπισμένο και κατεστραμένο οικονομικά πρώην μικροαστό.

  2.Ενδιαφέρον θα έχει πως θα αντιμετωπίσουν την-πρακτικά-υποβάθμιση του ειδησεογραφικού τομέα οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του ενημερωτικού…

  3.Ο αγώνας δρόμου μεταξύ γιαννη κ βαγγέλη για το ποιός θα γίνει πρώτος …mega στην θέση του mega θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το άφραγκο αλλά κουτσομπολίστικο και φιλοθεάμον …ειδικό κοινό!

  • Γιάνης says:

   Είναι λίγο δυσκολο για τον Βαγγέλη να κάνει το νέο MEGA (αφου δεν εχει καν συχνότητα!) αλλά ΑΔΥΝΑΤΟΝ για τον Γιάννη!!!
   Με τσούκου-τσούκου γκολ μπορεί να κερδίζεις κατά λάθος σε κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα και να τερματίζεις δευτερότριτος στο πρωτάθλημα. Η τηλεόραση όμως είναι ΠΟΛΥ πΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ υπόθεση για πρωταθλητισμό. Το μοντέλο του ΣΚΑΙ, κρίθηκε σχετικά επιτυχημένο στο να κάνει ενημέρωση. Λόγω της σχέσης με την Καθημερινή, το ΣΚΑΙ 100,3 κλπ είχε τη δυνατότητα πρόσβασης σε έμπειρους δημοσιογράφους που τον βοήθησαν στο χτίσιμο ενημερωτικού προφίλ.
   Ακόμη και με μια καρέκλα κι ένα τραπέζι, σε κρίσιμες ενημερωτικά μέρες ο ΣΚΑΙ έπαιξε δυνατά.
   Με μια καρέκλα κι ένα τραπέζι όμως, δεν γίνεσαι MEGA στην ψυχαγωγία.
   Η ψυχαγωγία -επιπέδου MEGA- χρειάζεται έμπειρο προσωπικό, αστέρες, χωρους τεχνογνωσία κλπ που δεν διαθέτει ο ΣΚΑΙ.

   Σύμφωνα με την παραπάνω ανάλυση δηλαδή, το ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ και το μεσημεριανό δελτίο πάνε άκλαφτα??? ή μεταφέρονται στο ανύπαρκτο ΣΚΑΙ24? Tις παρουσιάστριες τις… ρώτησαν?

Leave a Reply

%d bloggers like this: