ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΜπαλάκι έχουν κάνει τους εργαζόμενους στο MEGA, οι μέτοχοι.

 

Οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι επιχειρηματίες της χώρας, δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους του καναλιού εδώ και 6 μήνες, ενώ διατηρούν ανοικτή την εταιρεία τους.

 

Και οι τράπεζες πως διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους με το κανάλι σε αυτή την κατάσταση;

 

Η κυβέρνηση από την πλευρά της οφείλει να δει τα media αλλιώς. Και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα. Σε αυτή περιλαμβάνεται και η καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Και να διορθώσει σφάλματα που προωθούνται, όπως για παράδειγμα η ιστορία με τα Δελτία Παροχής Υπηρεσιών.

manolidou-ske%cc%88

Η σύζυγος του αντιπροέδρου βρήκε εργασία στο ΣΚΑΪ στο Juniors Music Stars.

 

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΣΚΑΪΠαλιά ήταν στον ΑΝΤ1. Κανείς δεν πάει χαμένος.

Comments

 1. αέναα mediaκα δάνεια says:

  ποιός δεν πιστεύει ότι από σήμερα το πρωί ο μπουμπούκος δεν ονειρεύεται τον εαυτό του σε ρόλο έλληνα …τραμπ ενώνοντας όλη την ακροδεξιά(…σοβαρή χρυσή αυγή,τηλεβιβλιοπώλες κ τηλεκήρυκες,φαήλους και πσεκαζμένους) που να υπηρετεί πολιτικά το …καλό ελληνικό κεφάλαιο απέναντι στο ..κακό ξένο?

  …Επικοινωνιακός στους πσεκαζμένους,απελπισμένους πρώην μικροαστούς είναι,…αυτοδημιούργητος είναι,πολιτικά λαικιστής είναι,fashion icon σύζυγο έχει.

  Θέλει πολύ ο έλληνας πρωην μικροαστός που έχει πιστέψει πολιτικά στον πάνο τον πσεκαζμένο,τον λεβέντη,τον καρατζαφέρη,τον σώρρα?

  • User says:

   Αυτή ειναι όντως η λογική αυτων που ψηφίζουν δαγκωτο λαϊκισμό.

   • Γιάνης says:

    μη βάζεις ιδέες “αεναα…”, μη βάζεις ιδέες!!!!!!!!!!

 2. NIKGEO says:

  Οι τράπεζες είναι διασφαλισμένες σχετικά με το mega: έχουν 30 εκ. € στον λογαριασμό και η διαφήμιση τρέχει στο φουλ+ 20 εκ. € factoring + όλη την ταινιοθήκη που με κανάλι εν λειτουργία αξίζει 70 εκ. €.Θα περιμένουν λίγο ακόμα τους μετόχους και στην συνέχεια θα αναλάβουν το κουμάντο και θα το πωλήσουν εν λειτουργία.Το mega δεν είναι Alter,που όταν σταμάτησε η ζωντανή ροή αποδείχθηκε ότι η ταινιοθήκη ήταν ανύπαρκτη,διασφάλιζε τηλεθέαση της τάξης του 1% και δημιουργήθηκε άνοιγμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ,χωρίς καμμία εγγύηση.
  Σχετικά με την σύζυγο του αντιπροέδρου της ΝΔ είναι τουλάχιστον υποκριτικό να της επιτίθενται επειδή θα εργαστεί για κάποιους μήνες σε εκπομπή ιδιωτικού καναλιού.Ενώ δεν θεωρείται σκάνδαλο υπουργός να βολεύει την/ ον σύζυγο – σύντροφο ως μετακλητό ή σε θέση του ευρύτερου δημοσίου τομέα με λεφτά που πληρώνουν οι φορολογούμενοι!!!Και συνήθως με αμοιβή που λόγω προσόντων ποτέ δεν θα έπαιρναν ποτέ στην ελεύθερη αγορά!

  • Admin says:

   Δεν υπάρχει επίθεση. Μόνο επισήμανση.Και η Μάρα Ζαχαρέα παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων και ο συζυγός της ήταν υπουργός επικρατείας, Θόδωρος Ρουσόπουλος, με αρμοδιότητα στα ΜΜΕ.

 3. mediogatos says:

  Η γυναίκα ή ο άντρας οποιουδήποτε πολιτικού ή δημόσιου λειτουργού είναι αυθύπαρκτο, ανεξάρτητο, αυτεξούσιο πρόσωπο. Μπορεί να δουλεύει οπουδήποτε (ακόμη και στο δημόσιο αρκεί να το δικαιούται και να είναι νόμιμο) μπορεί να κάνει επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες, μπορεί να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ο,τιδήποτε άλλο… Είτε είναι το Τσίπρα, είτε του Μητσοτάκη είτε του οποιουδήποτε… Οπότε δεν έχει νόημα καμιά κριτική. Φυσικό βέβαια είναι συγγενικά πρόσωπα πολιτικών ή α΄λλων γνωστών προσώπων να ενδιαφέρουν τα μίντια όταν έχουν κάποια δραστηριότητα, ακόμη κι αν είναι έξοδος σε κέντρο της παραλιακής!

Leave a Reply

%d bloggers like this: