ΝΔ για ΕΣΡ: Να δεσμευθεί ο Τσίπρας ότι δεν θα είναι μόνο τέσσερις οι άδειες

ΔΕΝΔΙΑΣΠΗΓΗ: news247.gr

Τη δημόσια δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση θα εγκαταλείψει οριστικά το σχέδιό της για τη χορήγηση μόνο τεσσάρων αδειών έθεσε η ΝΔ ως απαραίτητη προϋπόθεση για να παράσχει στην αυριανή Διάσκεψη των Προέδρων τη συναίνεσή της στη συγκρότηση ΕΣΡ AdTech Ad.

«Πρέπει να δεσμευτεί ο κ. Τσίπρας πως οι άδειες δεν θα είναι μόνο τέσσερις» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, σε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή ενόψει της αυριανής Διάσκεψης των Προέδρων για τη συγκρότηση ΕΣΡ. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να μπει καν στη συζήτηση για την στελέχωση του ΕΣΡ εάν ο πρωθυπουργός δεν τελειώσει οριστικά το θέμα. «Δεν θα μπούμε σε παζάρι προσώπων αν δεν διευθετηθούν πρώτα ζητήματα αρχής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://news247.gr/

Comments

  1. Γιαννης-Αναστασια-Καλλιθεα says:

    ……..μονο αυτη τη δεσμευση?……εμεις θα προτειναμε στη ΝΔ να απαιτησει απο τον Τσιπρα να παραδωσει την εξουσια ακομη κι αν τις επομενες εκλογες τις κερδισει (λεμε τωρα) ο ΣΥΡΙΖΑ………ΟΤΑΝ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ γινεται ο κανονας……….

Leave a Reply

%d bloggers like this: