Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη έβγαζε στον αέρα, χωρίς άδεια, τον παράνομο Air 104,4

air 104,4Η ΝΔ μιλάει για τον “υπουργό καναλάρχη”, αλλά έχει ξεχάσει την περίπτωση της Ντόρας Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ, πρώην αντιπρόεδρος του κόμματος, αδελφή του προέδρου της ΝΔ, ως δήμαρχος Αθηναίων το 2004 δημιούργησε τον Air 104,4, έναν σταθμό απολύτως παράνομο, χωρίς καμία άδεια λειτουργίας, ο οποίος είχε ως αποστολή τη μετάδοση ειδήσεων για τους επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων. Η μετάδοση του σήματός του διακόπηκε έξι χρόνια αργότερα από την ΕΕΤΤ.

Μπορούμε να μιλήσουμε για “δήμαρχο κανάλαρχη”;

 

Comments

 1. info says:

  Το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 (Foreign Language Programme – FLP) αποτελεί τη συνέχεια του πάλαι ποτέ Air 104,4 ???

 2. NIKGEO says:

  Το να συγκρίνει κανείς ένα ξενόγλωσσο ραδιόφωνο,που αποσκοπούσε στην ενημέρωση των επισκεπτών των ολυμπιακών αγώνων αλλά και των
  μεταναστών με χορήγηση αδειών τηλεόρασης εθνικής εμβέλειας είναι αστείο.

  • Admin says:

   Αστείο είναι να εκπέμπει ένας σταθμός χωρίς άδεια (με ένα χαρτί για εκπομπή από τα Πυροβολεία στο Αιγάλεω, για έξι χρόνια, με τους δημότες να πληρώνουν τα έξοδα. Ήταν παράνομος ή όχι; Το αποφάσισε η τέως δήμαρχος Αθηναίων ή όχι; Ρώτησε το ΕΣΡ ή ευαισθησία είναι ad hoc;

 3. NIKGEO says:

  Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστό ο δήμος να εκπέμπει ραδιοφωνικό πρόγραμμα χωρίς άδεια από το εσρ.Απλά επισημαίνω ότι είναι άλλης τάξης μέγεθος.Και δυστυχώς πρόγραμμα σαν αυτό του air λείπει από τα ερτζιανά.

Leave a Reply

%d bloggers like this: