ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΓιατί κατέρρευσε το MEGA.  Ποιοι δεν θέλουν να επανέλθει;

 

Καταρχήν. Με βάση το ενυπόθηκο ομολογιακό δάνειο των 98 εκατ. ευρώ που υπέγραψε το 2012,  φέτος το κανάλι θα έπρεπε να αποπληρώσει το ποσό  και να εξοφλήσει στο τέλος της χρόνιας τις τράπεζες πληρώνοντας 68 εκατ. ευρώ

 

Τα λεφτά αυτά δεν υπήρχαν και το γνώριζαν και οι τράπεζες και οι μέτοχοι. Η εταιρεία δεν είχε δυνάμεις να διεκδικήσει την άδεια, όσο επικρατούσαν εντός οι παράγοντες της ανάσχεσης.

 

Το αποτέλεσμα γνωστό.

 

Επίσης το κανάλι ήταν τοξικό. Υπήρχαν εκπομπές “μπαχαλάκηδων”  της πολιτικής με μοναδική τσάκιση και εντυπωσιακό ράψιμο στο κουστούμι τους, που προκαλούσαν δυσανεξία στους θεατές.

 

Κι άλλοι πολιτικοί που είχαν τη δυνάμη εξ  αποστάσεως να ρυθμίζουν το κανάλι.

 

Τώρα όλοι αυτοί, ενθυμούμενοι τα προνόμια τους, επιθυμούν να πετύχουν την παλινόρθωσή τους, θεωρώντας πως οι μέτοχοι και οι υποψήφιοι επενδυτές είναι χαζοί.

 

Δεν βλέπουν πως χωρίς αυτούς ο σταθμός έχει αναπνεύσει και πως αντί να τσακιστεί το κανάλι που παίζει με ” αυτόματο πιλότο”, αντέχει περισσότερο από τους …μυαλοπώληδες.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Το mega θα αναγεννηθεί εκ της τέφρας του.Το κανάλι αποδείχθηκε ότι είναι βιώσιμο. Έχει στους λογαριασμούς 30 εκ. ευρώ συν 20 εκ. ευρώ από εταιρείες factroring ενώ η διαφήμιση τρέχει μετά την σχεδόν πρωτιά στο 15-44 με προβολή μόνο της ταινιοθήκης.
  Οι μέτοχοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Στο ΔΣ της 15/11 θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις.Επενδυτές θα βρεθουν για το κανάλι, η ΑΜΚ θα λάβει χώρα.Το mega θα επιστρέψει με πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα και ψυχαγωγικό.

 2. Γιάνης says:

  οταν επιστρεψει το mega με πληρες προγραμμα φοβαμαι οτι… απλα θα υποχωρήσει σταθερα κατω και απο τον ΣΚΑΙ, χανοντας το πλεονεκτημα στο 15-44!

 3. NIKGEO says:

  Αν το mega επιστρέψει με κανονικό πρόγραμμα με έμφαση στην ψυχαγωγία θα χάσουν σε τηλεθέαση ο σκαϊ,ο Ant1 και ο alpha.Αν δε γίνουν και οι σωστές αλλαγές στο ενημερωτικό μπορεί να χτυπήσει και την πρωτιά!Αποδεικνύεται πολύ σκληρό για να πεθάνει εκτός αν οι μέτοχοι συνεχίσουν στην ίδια αδιέξοδη λογική.

 4. Γιάνης says:

  Πανάκριβες και προσεγμένες σειρές όπως το 50-50 και το ευτυχισμένοι μαζί ή η πολυκατοικία δεν ξαναγίνονται στις μέρες μας.
  Με την προβολή τέτοιων σειρών καταφέρνει και βγάζει τα νούμερα που βγάζει σήμερα το MEGA. Με φρέσκο πρόγραμμα και σημερινές -low budget ουσιαστικά- σειρές ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα μπορούσε να κρατήσει τέτοιες τηλεθεάσεις στο 15-44 το MEGA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: