Αλαφούζος: Επικίνδυνος ανταγωνιστής ο Σαββίδης…

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣΩς επικίνδυνο ανταγωνιστή στην τηλεόραση αντιμετωπίζει τον Ιβάν Σαββίδη ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης, είπε για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ: «Δεν σημαίνει ότι, επειδή είχαμε μια καλή σχέση στο ποδόσφαιρο, και στην τηλεόραση θα λέγαμε περάστε χωρίς να λέγαμε το παραμικρό». «Δεν κάναμε κάτι τραγικό, ιδιαίτερα αιχμηρό», υποστηρίζει για τα επίμαχα ρεπορτάζ που προκάλεσαν την αντίδραση του επιχειρηματία, συμπληρώνοντας πως «δεν υπήρξε πολεμική από τον σταθμό μας». «Θέλω να πω ότι υπερασπιζόμασταν τα συμφέροντά μας γιατί ο κ. Σαββίδης ήταν επικίνδυνος ανταγωνιστής και έμπαινε στα δικά μας χωράφια», δήλωσε ακόμη ο Γ. Αλαφούζος.

 

Comments

 1. Γιάνης says:

  Τα είπε όλα σε μια κουβέντα!
  “ο κ. Σαββίδης ήταν επικίνδυνος ανταγωνιστής και έμπαινε στα δικά μας χωράφια”!!!!!!!!

  Αυτό είναι το άνοιγμα της αγοράς? Ποιανού χωράφι ακριβώς είναι οι τηλεοπτικές συχνότητες? Από που το κληρονόμησαν οι καναλάρχες? Από το Θεό?
  Δεν περιμενε κανείς να ακούσει τέτοιες κουβέντες από εκπρόσωπο της “ελεύθερης οικονομίας και αγοράς”.
  Με αυτή την έννοια, θα έπρεπε οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών συλλόγων να… προστατέψουν τα δικαιώματά τους και να πολεμήσουν την ένταξη του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ στα δικά τους χωράφια, δηλαδή το ποδόσφαιρο, πριν λίγα χρόνια!

Leave a Reply

%d bloggers like this: