Γ. Βαρδινογιάννης: Πρέπει να βρεθεί συνολική λύση για το MEGA

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Συνάντηση με το Γιάννη Βαρδινογιάννη είχαν οι εργαζόμενοι του MEGA για την πληρωμή των μισθών τους. Στο επίκεντρο  η εμπλοκή καταβολής των 2 εκατ. ευρώ που μπορούν να αποδεσμευθούν από τους λογαριασμούς, αλλά αδυνατούν να φτάσουν στους εργαζόμενους που κρατούν ζωντανό το κανάλι. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επανέλαβε τη θέση πως ενδιαφέρεται ο όμιλος για το Mega, και πως υπάρχει επικοινωνία με το Φώτη Μπόμπολα. Πλην όμως πρόσθεσε πως πρέπει να βρεθεί μια συνολική λύση για το κανάλι, αφού προς το παρόν εξαιτίας της κατάστασης του MEGA τα χρήματα δεν  μπορούν να φτάσουν σε όσους εργάζονται.

Νωρίτερα στη γενική συνέλευση, οι εργαζόμενοι έδειχναν να χάνουν την τεράστια υπομονής τους, μετά από 7 μήνες απλήρωτης εργασίας. Και για πρώτη φορά το μαύρο συζητείται  από τους ίδιους.

 

Comments

  1. Ντίνος says:

    Γιατί τα χρήματα δεν μπορούν να φτάσουν σε όσους εργάζονται? Ας κάνουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που συζητάνε κάτι χρόνια και θα δουν.

Leave a Reply

%d bloggers like this: