Κάλεσμα εργαζομένων της ΕΡΤ3 για να μην ξεχαστεί η εποχή του «μαύρου»

ερτ3-1ΠΗΓΗ:http://www.dailythess.gr

Ανάστατοι είναι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, που συμμετείχαν στο εγχείρημα της δίχρονης αυτοδιαχείρισης, μετά την προσπάθεια της διοίκησης να ανακαινίσει το κτίριο της ραδιοφωνίας στην Αγγελάκη 14 (επίκειται εκεί εγκατάσταση της διεύθυνσης ειδήσεων τηλεόρασης/ραδιοφωνίας), το οποίο, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, σημαίνει ότι θα εκμηδενιστεί ο τελευταίος πραγματικός χώρος «ανάσας», ο οποίος έχει υψηλή συμβολική σημασία για αυτούς, αφού υφίσταται από την εποχή του «μαύρου» στην ΕΡΤ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.dailythess.gr/

Comments

 1. nikoleta says:

  Σιγά μην είναι ανάστατοι οι εργαζόμενοι. Κάποιοι ανησυχούν που θα χάσουν το καπνιστήριο – τεκέ τους

 2. Giannis says:

  Τι σημαίνει “χώρος ανάσας” που θα “τον χάσουν οι εργαζόμενοι”; Ποιοι είναι αυτοί που στην πλάτη όσων αγωνίστηκαν δύο χρόνια για τις δουλειές τους και για καλύτερη ΕΡΤ (το δεύτερο το παλεύουμε ακόμα) προτάσσουν ως… μείζον τη μη εγκατάσταση υπηρεσίας της ΕΡΤ μέσα σε χώρο της ΕΡΤ; Ποιος ειναι αυτός ο χώρος και γιατί έχει συμβολική σημασία;

 3. Vasilis F says:

  Κάποιοι στο όνομα του αγώνα έχουν πάρει θέσεις και έχουν εξασφαλίσει εργασιακή λούφα, γιατί λοιπόν να μη διεκδικήσουν και γραφειάκια για τα κρύα του χειμώνα?

 4. Ούτε Γουλιά says:

  Τόσο πολύ σας κάθονται στο στομάχι οι αγωνιστές της διετίας Ψωνισμένοι Υπόδουλοι; Ανάψτε τους κανα κερί, γιατί μόνο λόγω του δικού τους αγώνα έχετε κι εσείς σήμερα δουλειά. Ή νομίζετε ότι θα άνοιγε ποτέ ΝΕΡΙΤ Β. Ελλάδας; Αχάριστοι.

Leave a Reply

%d bloggers like this: