Δεν λαμβάνουν επιπλέον αμοιβή Χαρίτος και Ταλαμάγκας

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣΔηλώσεις Διευθύνοντος Συμβούλου ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με ερώτηση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη για δύο εσωτερικές παραγωγές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Λάμπης Ταγματάρχης απάντησε:

1. Τα ποσά που αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης είναι τα μέγιστα προϋπολογισθέντα και όχι τα τελικά κόστη των δύο εκπομπών.
2. Ο κ. Πάνος Χαρίτος δεν λαμβάνει καμία επιπλέον αμοιβή για την παρουσίαση της εκπομπής FOCUS, πέραν της μισθοδοσίας του.
3. Ομοίως, ο κ. Βασίλης Ταλαμάγκας όχι μόνο δεν αμείβεται για την παρουσίαση της εκπομπής ΕΠΩΝΥΜΩΣ, αλλά ούτε καν μισθοδοτείται από την ΕΡΤ, καθώς έχει διατεθεί στην εταιρεία με απόσπαση και ως εκ τούτου η μισθοδοσία του βαρύνει τον φορέα στον οποίο κατέχει οργανική θέση.
4. Η πρώτη εκπομπή του κ. Ταλαμάγκα ΕΠΩΝΥΜΩΣ, στην οποία φιλοξενείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος -και η οποία θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες- δεν κόστισε ούτε ένα Ευρώ.
5. Για την πρώτη εκπομπή FOCUS με τον κ. Χαρίτο που προβλήθηκε από την ΕΡΤ και φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, η παραγωγή κόστισε τριακόσια ενενήντα δύο Ευρώ και ογδόντα έξι λεπτά (392,86€).
6. Η ΕΡΤ δεν υποχρεούται στην ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, παρά μόνο των αποφάσεων της Διοίκησης που εμπεριέχουν οικονομικά στοιχεία. Παρ’ όλα αυτά, τα συνημμένα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλει ο κ. Γεωργιάδης, είναι στη διάθεσή του.

Comments

  1. Γιαννης-Αναστασια- Καλλιθεα says:

    …….παιδια κρινουν εξ ιδιων……..

Leave a Reply

%d bloggers like this: