Ο Χάρης Θεοχάρης στην τηλεόραση του ThePressProject

unnamed-34ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα στις 9 το βράδυ ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης θα δώσει μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Κώστα Εφήμερο στην εκπομπή ΕΝΤΟΣ που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ στο TPP αλλά και σε συνεργαζόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Ως πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης θα κληθεί μιλήσει για την διαπραγμάτευση, την σχέση των διεθνών πιστωτών με τις ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά, το σχεδιασμό του ΣΔΟΕ αλλά και τις πιθανότητες επιτυχίας του προγράμματος.

Επιπέον, ο Χάρης Θεοχάρης, ως ανεξαρτητοποιημένος βουλευτής, θα μας πει πως βλέπει το δικό του μέλλον στην πολιτική και πως αξιολογεί τα κόμματα της ελληνικής βουλής αλλά θα ξεκαθαρίσει και την υπόθεση με το κίνημα στο οποίο συμμετείχε με το οποίο τελικά διάρρηξε τις σχέσεις του.

Και μην ξεχνάτε… Η σατιρική τηλεοπτική εκπομπή ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ γίνεται εβδομαδιαία και ξεκινάει αυτό το Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του ThePressProject συνεχίζεται.

Comments

  1. Γιαννης-Αναστασια- Καλλιθεα says:

    …….να ρωτηθει και για το χομπυ του για την ενοργανη……. τωρα τελευταια αποκτα πολλους θαυμαστες……απο τους τελευταιους και ο κ. Κωνστας με την δηλωση του για το σημερινο οικονομικο επιτελειο ως το καλυτερο των τελευταιων εικοσι χρονων…..εμπρος στο δρομο που χαραξε η Κομανετσι…….προσοχη ομως για το πεσιμο μετα τα πενηντα….. ευτυχως που απεχουν πολυ απο τα ογδοντα …..γιατι τοτε καραδοκει και το χ…………

Leave a Reply

%d bloggers like this: