Σε όλο τον κόσμο η εικόνα της ΕΡΤ από την επίσκεψη Ομπάμα

 

obama-pavlopoulos-ertΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με άρτιο τρόπο κάλυψε η ΕΡΤ την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, δίνοντας εικόνα σε όλα τα ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας – δημοσιογράφοι, τεχνικοί και εργαζόμενοι κάθε ειδικότητας – δούλεψαν με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, δικαιώνοντας για μία ακόμα φορά τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πολιτών για την ΕΡΤ.

Μεγάλη ήταν και η διάχυση της εικόνας της ΕΡΤ μέσω διαδικτύου, καθώς η δημόσια ραδιοτηλεόραση διέθεσε σε 400.000 χρήστες τη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ1 σε πραγματικό χρόνο και υψηλή ποιότητα (720p). Το www.ert.gr και το webtv.ert.gr διέθεσαν περισσότερες από 290.000 σελίδες, ενώ είναι ενδεικτικό ότι στα social media οι λογαριασμοί της ΕΡΤ είχαν 155.000 άτομα (reach) μόνο στις αναγγελίες για το live streaming.

Η άψογη κάλυψη της ΕΡΤ επιβεβαιώνεται και από δεκάδες συγχαρητήρια τηλεγραφήματα και emails που απέστειλαν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά και τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

 

ΕΡΤ, πάντα μπροστά στα μεγάλα γεγονότα

Comments

 1. John Avramidis says:

  Πλακα μας κανουν? Κανενας απο τους εργαζομενους της Ερτ δεν εργαστηκε για την επισκεψη Ομπαμα. Ιδιωτιο βαν στο αεροδρομιο, ιδιωτικο βαν στο μαξιμου (!), ιδιωτικο βαν στο προεδρικο, ιδιωτικο βαν στο Νιαρχος. Ειπατε τιποτα? High Definition ηταν η απαντηση και οτι δεν κοβονται ρεπο και αδειες… Οποιος δεν το καταλαβε, η Ερτ εκλεισε παλι…

  • J_spanop says:

   Πάλι καλά να λες.Οι ερτατζήδες γλίτωσαν την αγγαρεία και η ΕΡΤ την ξεφτίλα να βλέπουμε τον Ομπάμα αλλά να μην τον ακούμε, όπως είχε γίνει με τον Σαμαρα έξω από το προεδρικό μέγαρο.

  • User says:

   Tι εννοείτε “η ΕΡΤ έκλεισε πάλι”. Τι εννοείτε δεν κόβονται ρεπό και άδειες;

Leave a Reply

%d bloggers like this: