Αλήθειες για το MEGA από το Βασίλη Δεληβοριά

mega_LARGE_t_53761_1416288_type12250ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ/ΣΧΟΛΙΟ

Επιτέλους άρχιζαν να λέγονται και ορισμένες αλήθειες από το MEGA. Οι οικονομικά αδύναμοι είναι εκείνοι που κρατούν στη ζωή το κανάλι, επί 7 μήνες απλήρωτοι. Το δίκιο είναι με το μέρος του. Οι άλλοι, όμως. Οι μεγάλοι αστέρες της ενημέρωσης ενώ απέχουν, παράγουν και το μεγαλύτερο θόρυβο, ενώ έχουν έσοδα και από άλλες δουλειές. 

Φαίνεται πως ορισμένοι δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τη ζημία που προκάλεσαν στην τηλεοπτική εταιρεία, όταν το κανάλι παραδόθηκε υπό τον έλεγχο ενός πολιτικού και ενός δημοσιογράφου. Οι ειδήσεις για το χρέος δεν ειπώθηκαν πότε, οι πληροφορίες για τα λεφτά που έρχονταν το 2012 από την Ιταλία, δεν μεταδόθηκαν επίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μονίμως ο αποκλεισμένος από τα πάνελ του σταθμού. Το MEGA έγινε “τοξικό” εξαιτίας του ενημερωτικού του τομέα.

 

Ο Βασίλης Δεληβοριάς που δέχθηκε τα πυρά, δίνει όλους αυτούς του μήνες τη μεγάλη μάχη, με τους ελάχιστους από τη διοίκηση για να μείνει το κανάλι σε λειτουργία. Μέτοχοι, τράπεζες και μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν τη δική τους ατζέντα.

Comments

 1. Pantelis says:

  Αλήθεια κ Δεληβορια είναι κάτι σχετικό τουλάχιστον για σας. Είναι πρωτοφανές να ταυτίζεται ένα ολόκληρο κανάλι με τις(λανθασμένες για μενα) απόψεις ενός συγκεκριμένου δημοσιογραφου.Αποκαλείτε “τοξικο” ένα κανάλι γιατί δεν μετέδωσε τις ειδήσεις που αναφέρετε . Γιατί ποιο άλλο κανάλι μετέδωσε αυτές τις ειδησεις? Γιατί αν θυμάμαι καλά εκείνη την περίοδο οποία ώρα άνοιγμα την τηλεόραση σε οποιοδήποτε κανάλι έβλεπα τους κκ Σκουρλετη Μπαλαφα Δριτσα Σταθακη κλπ να μας λένε για το mail Χαρδουβελη και για το “τελος”‘ του ΕΝΦΙΑ. Αυτά δεν λέγανε ή εγώ θυμάμαι άλλα? Όσο για την ανυπαρξία ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι ρωτηστε τον κ Τσιπρας για το μποϋκοτάζ σε Πρετεντερη (που τον είχατε αναγάγει τουλάχιστον ως εχθρό του λαού) . Ή παρουσία όμως του κόμματος ήταν κανονική στις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού. Το Mega εδώ και καιρό είναι στον αυτόματο πιλότο .Ήδη άρχισαν και φαίνονται τα πρώτα σημάδια κόπωσης στην τηλεθεαση . Όμως αν δεν ξεμπλοκάρουν οι τράπεζες την κατάσταση οδηγούμαστε στην ολική απαξίωση . Και βέβαια ή ευθύνη βαραίνει τους μετόχους που δεν κάνουν κανένα βήμα για λυση. Απλώς περιμένουν να βρεθεί κάποιος (Σαβιδης ή Μαρινακης) να αναλάβει τα χρέη να κάνει και αύξηση ΜΚ και να κάνουν κουμάντο πάλι αυτοί.Πραγμα αδύνατο γιατί και ΓΑΠ να είσαι στην εξυπνάδα τέτοια κουταμαρα δεν την κάνεις. Αυτό δεν γίνεται οπότε το κανάλι συνεχίζει για όσο πάει οι τράπεζες εισπράττουν από την διαφήμιση έχοντας μηδενικά έξοδα μισθοδοσίας και οι μονοι που πληρώνουν είναι οι εργαζομενοι.

  • Admin says:

   Τα στελέχη του MEGA, υπερήφανα δήλωσαν πως δεν μετέδιδαν τις συγκεκριμένες ειδήσεις. Ή έστω εκφράζοντας την απορία τους. Το μποϋκοτάζ Τσίπρα ήρθε ως απάντηση στην προσβλητική στάση στελέχους του ειδησεογραφικού τομέα, κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων. Το δελτίο δεν έδινε το δικαιώμα της απάντησης στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πχ ο Γ. καρατζαφέρης, ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε τακτική …ανατρεπτική παρουσία σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

   • GEORGIOS SOUR says:

    Η επιλεκτική μνήμη δεν είναι κάτι καλό.Σαν εργαζόμενος στις ειδήσεις είμαι σε θέση να γνωρίζω για τον τηλεοπτικό χρόνο που έδινε το κανάλι σε κάθε πολιτική παράταξη.Ήταν με ακρίβεια δευτερολέπτου!Όσον αφορά την ”παρέμβαση” που αρνήθηκε το κανάλι σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τι να πω?Αν θεωρηθεί ότι το ΜΕΓΚΑ φίμωσε την ενημέρωση με την άρνηση του,να δώσει το λόγο εκπρόθεσμα στο συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον αστείο.Αν όλοι κάνανε παρεμβάσεις όποτε θέλανε ένα δελτίο δεν θα τελείωνε ποτέ…σε λίγο θα πουν ότι φταίει το κανάλι για τα χιλιάδες παιδάκια που ΔΕΝ θα μπουν φέτος στους παιδικούς σταθμούς,και για τις χιλιάδες λιγότερες προσλήψεις στον τομέα της υγείας.

    • Admin says:

     Αστεία, αστεία, δεν έλεγε το δελτίο ειδήσεων τίποτα για το χρέος, έκρυψε στο “μαξιλάρι” την είδηση για τα χρήματα που έρχονταν από την Ιταλία και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν περίπου τρομοκράτες. Το προηγούμενο ΕΣΡ είχε “δικαιώσει” το MEGA για την επιλογή των στελεχών του δελτίου να μην δώσουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ. Το κοινό;

Leave a Reply

%d bloggers like this: