“Μπλακ άουτ” από αύριο στην ΕΡΤ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΤΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με μπλακ άουτ” απειλείται η ΕΡΤ από αύριο. Η εταιρεία υποχρώνεται να δώσει ως το τέλος του χρόνου τις άδειες και τα ρεπό στους εργαζόμενους με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούν σημαντικά τμήματα λειτουργίας του ραδιομεγάρου. Πρόκειται για εφαρμογή μνημονιακής πολιτικής που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάθεση της λειτουργίας της ΕΡΤ ξανά σε εργολάβους, όπως πχ συμβαίνει με τα βαν εδώ και καιρό.

Κάτι τέτοια βλέπουν στο Μέγαρο Μαξίμου και…

Comments

 1. Αν ακόμα υπάρχουν αντανακλαστικά των εργαζομένων αυριο όλοι στο δρόμο…..με γενική απαίτηση αλλαγή της διοίκησης…
  .Αν “κοιμούνται “εκεί στο Μαξίμου και δεν ακούν τα “ξυπνητήρια” “χαιρέτα τους τον πλάτανο”

 2. Laura says:

  Το ίδιο το Μαξίμου το επιδιώκει .Αλλωστε η αξιολογηση της κυρά Ασπασιας έρχεται εντός των πυλών. Και ολα αυτα εισήγηση του ΣταλιΝικου σε συνεργασια με 3 ατόμα . Λ Β Ν .Το τρίδυμο της επιτυχίας

 3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ says:

  Όσο αφορά τα βαν, οι διοικούντες είναι ενήμεροι από τον Ιούλιο του 2015 για τις ελλείψεις σε προσωπικό για την πλήρη λειτουργία και για τις ελλείψεις σε εξοπλισμό για λειτουργία με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

 4. Υποκινητής says:

  Σιγά μην δεν είναι ενήμεροι εκεί στο Μαξίμου για το τι γίνεται στην ΕΡΤ, αν δεν είναι και δικές τους εντολές η μπαχαλοποίηση κιόλας…

 5. Paraskevi says:

  Με την απουσία των τεχνικών, ειδικά στη Ραδιοφωνία, μαθαίνω πως κόβουν προγράμματα!
  Ειδικά για την ΕΡΑ σπορ αποτελεί ντροπή για τους διοικούντες την ΕΡΤ! Αν κόψουν τη νύχτα ή τα πολύ πρωινά θα αποδειχθεί -για πολλοστή φορά- η αδιαφορία για τον κορυφαίο πανελληνίως ραδιοφωνικό σταθμό!
  Πραγματικά κρίμα!
  Γιατί τα κάνουν αυτά;
  Piptos

 6. Καλλίνικος says:

  Αν αληθεύουν αυτά που λέει η Παρασκευή, ειδικά για την ΕΡΑ σπορ, αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει γιατριά σε αυτή την χώρα…

 7. Γιωργος says:

  Ας μην έκανε η ΠΟΣΠΕΡΤ ασφαλιστικα με αποτελεσμα να αφησει ανεργους και την εταιρια ξεκρεμαστη

 8. remind says:

  είναι απίστευτη αυτή η εκδοχή…..δλδ εκδικούνται όλους τους εργαζόμενους με αφορμή τα ασφαλιστικά;;κάτι βρωμάει εκεί μέσα… εργασιακός “μεσαίωνας” και μη χειρότερα

 9. Υποκινητής says:

  Και ο σκοπός τους να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ του, μια χαρά δουλεύει. Ναι, η ΠΟΣΠΕΡΤ φταίει για όλα…

 10. TV maniac says:

  Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα παραμύθια… Ο “βαθμοφόρος” και ο
  “καλλιτέχνης” τα γνωρίζουν όλα αυτά από τον Ιούλιο του 2015. Δεν τους ενδιαφέρει γιατί έχουν άλλους σκοπούς. Και απλά προσπαθούν να τα φορτώσουν στην κακιά Ποσπερτ που “έκανε ασφαλιστικά μέτρα για τους 52” κλπ. Η οποία έχει κάνει διαχρονικά πολλά “εγκλήματα” αλλά σε αυτό δεν φταίει. Ο ένας ενδιαφέρεται μόνο για το γυαλί και τις απευθείας αναθέσεις κι ο άλλος για τις δημόσιες σχέσεις του για την επόμενη μέρα αφού ξέρει πως από την ΕΡΤ ούτε απέξω δεν θα περνάει μετά…Έτσι κι αλλιώς ο Λουριδάς και ο Μιχαλίτσης κάνουν κουμάντο. Πάντα έτσι συνέβαινε στην ΕΡΤ με τους αποπάνω. Απλά από κάτω ήταν κάποιοι που έκαναν τη λάντζα και καθάριζαν τα προβλήματα. Τώρα με τους άσχετους λάτρεις της καρέκλας που βάλανε ποιός να βρει λύσεις; ο Γιουκάκης που λέει σε όλα “ναι” και τρέμει την σκιά του; Γι αυτό και κατά γενική ομολογία αυτό που γίνεται τώρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Τα διάλυσαν όλα ειδικά στη ραδιοφωνία. Το Τρίτο συνεχίζει μία από τα ίδια με ελάχιστα ενδιαφέροντα πράγματα. Καμιά πρωτοτυπία σε φθίνουσα πορεία αναμασά την παλιά καλή ιστορία του. Το Δεύτερο, παρακμή χωρίς αρχή και τέλος με ηλικιωμένους παραγωγούς, “ξέθαψαν” ως και τον Παπαστεφάνου ξανά για εκπομπή (!). Στο Κόσμος ο Αντωνόπουλος κατέβασε ρολά πριν του το πουν ακόμα κόβοντας μόλις ανάλαβε 4-5 παραγωγούς. Και τώρα από βδομάδα που θα έχει ελάχιστα ζωντανά δεν θα παραπονείται κανείς. Μόνοι τους το κλείσανε αυτό. Η ΕΡΑ Σπορ αυτό το μεγάλο brand κατεβάζει ρολά. Όσο για το πάλαι ποτέ Πρώτο; Βάλε να ακούσεις και η κοτσάνα και η αμάθεια σπάει κόκαλα…Άμα δε έχει καμιά αργία ή γιορτή οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του ούτε που εμφανίζονται. Δικτυώνεται με κάποιο από τα άλλα. Πολύ λίγοι όλοι τους. Ελάχιστοι.

  • User says:

   Είναι η πρώτη φορά μετά απο 20 χρόνια που δεν ακούω δημόσιο ραδιόφωνο. Το Κοσμος ειναι αρκετά καλό. Σωστά τα λέτε όμως. Το ΠΡΩΤΟ ειναι υλικό πλέον για το ΡάδιοΑρβύλα. Απίστευτο. Ο,τι χειρότερο υπάρχει στα ερτζιανά.

 11. Φοίβος says:

  Δυστυχώς, μόνο το Κόσμος ακούγεται και αυτό θα το πετσοκόψουν. Μα δεν καταλαβαίνουν; Μόνο οι ειδήσεις και τα ποδόσφαιρο τους νιαζουν; Ο πολιτισμός όχι; Κρίμα!

Leave a Reply

%d bloggers like this: