Διαφήμιση ιατρικών προϊόντων και εκπομή στην ΕΡΤ!

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ξεκινάει η ιατρική εκπομπή του Μ.Κεφαλογιάννη που αρχίζει στην ΕΡΤ ως μεικτή συμπαραγωγή ενώ ταυτόχρονα ο δημοσιογράφος διαφημίζει ιατρικά προϊόντα!

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΓια την παραγωγή της εκπομπής δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση και το κόστος της αλλά μόνο σε ότι αφορά στην εξωτερική εταιρεία «Ι. Κοψιάς-Ν.Μικστριώτης ΟΕ/XYZ Productions». Το κόστος της καθημερινής 40λεπτης εκπομπής που εγκρίθηκε ανέρχεται σε 1.223,22 ευρώ, δηλαδή για 100 εκπομπές η ΕΡΤ θα πληρώσει 121.680 ευρώ, συν 7.220,82 ευρώ για εργοδοτικές εισφορές. Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εσωτερικής παραγωγής για την κρατική ραδιοτηλεόραση. Παρά το γεγονός ότι ο Κανονισμός προμηθειών ορίζει πως πρέπει να υπολογίζεται και το κόστος που αναλαμβάνει η ΕΡΤ στην περίπτωση «συμπαραγωγών» με εξωτερικές εταιρείες για την τηλεοπτική εκπομπή δεν αναφέρεται το κόστος της κρατικής τηλεόρασης. Η οποία δίνει το στούντιο και τα τηλεοπτικά μέσα(κάμερες, κ.λ.π.) όπως και ανθρώπινο δυναμικό.

Comments

 1. User says:

  Εσυ τι εισαι; Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ή το ΕΣΡ;

 2. Laura says:

  Εσυ user της δτ νεριτ ποιος εισαι ; Μηπως παίρνεις μιζα ; Ολα στη φορα λοιπον . Να σας βλεπουμε να ξεφτιλιζεστε

  • User says:

   Χάνεις λίγο την ψυχραιμία σου. .. ”Λωρα”.
   Αλλοι παίρνουν “γκρίζες” διαφημίσεις. Ο έλεγχος ολοκληρώνεται.
   Ερχεται το πόρισμα… ε ε ε ρχεται

   Υγ. Δεν ειμαι ΕΡΤ/ΔΤ/ΝΕΡΙΤ. Ειμαι κάτι καλυτερο.

   • Admin says:

    Πόρισμα για γκρίζα διαφήμιση στην ΕΡΤ υπάρχει.

    • TV maniac says:

     Ο user λέει μάλλον για το νεότερο που έρχεται. Για κάτι καταγγελίες σε υποθέσεις DJ που μαθαίνουμε παίζουν. Γι αυτά λέει. Ε, “user”;

     • Admin says:

      Υπάρχει πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης από το παρελθόν. Εξηγεί τα πάντα για την γκρίζα διαφήμιση. Η υπόθεση έχει φτάσει στο ακροατήριο. Είναι εντυπωσιακό πως υπάρχει αυτή η αμνησία στο Ραδιομεγάρο.

   • Laura says:

    Απο μικρός παρακολουθούσες τις εκπομπες “υγειας” στο Megaλο κανάλι ε USER;

 3. μια χαρά εκπομπή είναι , ποιο είναι το πρόβλημα ? δεν μπορώ να σας καταλάβω εκεί στην ΕΡΤ !!! όλα τα κανάλια θα ήθελαν ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ η μήπως είχατε κάποιον αντίστοιχο και τον κρύβατε …

 4. Εγώ ονομάζομαι πάντως Νίκος Μιστριώτης και οχι Μικστριώτης.

Leave a Reply

%d bloggers like this: