Όταν ο ΣΚΑΪ θυμήθηκε το Ζαμπούνη για την επίσκεψη Ομπάμα

twitter-typo-logo

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

*Σχεδόν τις 90 χιλιάδες μόνο στο Twitter -αριθμός που εκτοξεύεται στις 130 χιλιάδες αν συνυπολογίσουμε και αυτές στο Facebook- έφτασαν οι αναφορές για την παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

*Ο συγκεκριμένος όγκος μηνυμάτων αφορά μονάχα τις (σχεδόν) 48 ώρες που βρέθηκε στη χώρα μας ο αμερικανός Πρόεδρος.

*Από κοντά και ο έλληνας πρωθυπουργός, αφού οι αναφορές στο επώνυμό του (#Tsipras) βρέθηκαν στην κορυφή -ακόμα και στα διεθνή δίκτυα- για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

*Και ενώ τα κοινωνικά δίκτυα διαφήμιζαν, σε παγκόσμια κλίμακα και με κάθε τρόπο, τη χώρα, αποτέλεσμα και του χαρισματικού Ομπάμα, στο εσωτερικό είχαμε μαθήματα για τους βασικούς κανόνες του savoir vivre.

*«Ο Τσίπρας μίλησε στον ενικό», «κοίτα πως κάθεται ο Τσίπρας», «πώς κοιτάει έτσι ο Τσίπρας», «χασμουρήθηκε ο Τσίπρας», «βαριόταν ο Τσίπρας» και το κλασσικό και διαχρονικό «δεν φορούσε γραβάτα ο Τσίπρας».

*Και εκεί που νομίζεις ότι η κωμωδία των «Ζαμπούνηδων» του Twitter είχε ρίξει αυλαία, βρέθηκε ο ΣΚΑΙ και κατάφερε να μας διαψεύσει.

*Καλώντας σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή τον ίδιο τον Ζαμπούνη, ώστε να καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με το savoir vivre στην πολιτική!

*Αυτό, μάλλον, θα κατάλαβαν στο Φάληρο από όσα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη.

 

Comments

  1. ΠΕΡΙΚΛΗΣ says:

    Πέρα από τις όποιες υπερβολές του ΣΚΑΙ νομίζω πως η εικόνα τής συγκεκριμενης κυβέρνησης είναι άθλια. Πέρα απο την ουσία των πραγμάτων υπάρχουν και οι τύποι. Σανδάλια και μαλλί αφάνα,πουκάμισα απο καλάθια,ξεκούμπωτα σακάκια κ.τ.λ,δείχνουν οτι οι άνθρωποι που κατά τα άλλα πολλοί απο αυτούς έχουν πολλά λεφτά,αριστεροί με δεξιά τσέπη,είναι άξεστοι και αγενείς τουλάχιστον!!!
    Ας δει κάποιος σκίτσα και εικόνες απο την γαλλική επανάσταση στα βιβλία για να καταλάβει οτι όταν η ιδεολογία βρει καρεκλά, βάζει και τα πόδια πάνω στο τραπέζι!

Leave a Reply

%d bloggers like this: