ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΈχουν προχωρήσει αρκετά οι διαπραγματεύσεις για να πληρώσουν οι τράπεζες τους δύο μισθούς στο MEGA.

 

Ορισμένοι έχουν γίνει ιδιαιτέρως τυπικοί, όταν πριν από καιρό έδιναν δάνεια μόνο με τον …αέρα της υπογραφής

 

Πως η ΕΡΤ έφτασε στο σημείο να μην έχει δώσει ρεπό και άδειες; Ποιοι ήθελαν να συνδεθεί η διοίκηση και ο αρμόδιος υπουργός με εργολάβους;

 

Γκρίνια μεγάλη για τις κυκλοφορίες και τον πραγματικό ή όχι αριθμό τους.

 

Υπάρχει μεγάλος όμιλος επικοινωνίας που σκέφτεται τη…Βουλγαρία;

 

Η συμφωνία Αλαφούζου και Ιδρύματος Λάτση είναι από την προπερασμένη χρονιά

 

Η πρώτη εμφάνιση του ντοκιμαντέρ για την τροφή  έγινε στην παρουσίαση προγράμματος 2015-16.

 

Και αφού έμεινε στην “κατάψυξη” για ένα χρόνο, παρουσιάστηκε και φέτος.

 

Ο τραπεζικός υπάλληλος τελικά δεν πήγε στη γιορτή. Έμεινε πίσω να φυλάει την εταιρεία…

 

 

 

Comments

 1. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Eνδιαφέρον έχει το δεύτερο ντοκιμαντέρ που γυρίζεται τώρα ΄η θα γυρισθεί σύντομα-κατ΄όπιν προσωπικής απόφασης και επιθυμίας του γιαννάκη-και το οποίο …επιστημονικά και …ιστορικά μέσω …γέηλ και …παμακ θα εξαγνίζει και θα δικαιολογεί τα τάγματα ασφαλείας και τους γερμανοτσολιάδες…

 2. NIKGEO says:

  Οι μέσοι όροι τηλεθέασης για την Τρίτη 22-11-2016:

  Σύνολο 15-44

  ANTENNA 18,3 15,3

  ALPHA 16,8 19,9

  MEGA 11,1 15,8

  STAR 10,6 10,3

  EPT 1 3,9 1,8

  ΣΚΑΪ 10,0 6,9

  E 7,7 3,7

  ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

  Είναι καταφανές ότι η πρωτιά του ANT1 (με το πιο κοστοβόρο πρόγραμμα) είναι θολή καθώς στο 15-44 τερματίζει τρίτο!

  Από την άλλη στον ALPHA γεννούν και τα κοκκόρια! Χωρίς να έχει πλήρη πρωινή ζώνη & χωρίς να προβάλλει κάποιο ζωντανό και κοστοβόρο σόου-ριάλιτι χτυπά την πρώτη θέση στο 15-44 και μάλιστα με μυθοπλασία στην ζώνη 20.00-23.00, που θυμίζει παλιό καλό μέγκα!

  Για το ημιθανές mega,που ταλαιπωρείται λόγω επιχειρηματικού εμφυλίου μεταξύ των μετόχων τι να πει κανέις. Προβάλλει μόνο πρόγραμμα από την χρυσή ταινιοθήκη και χτυπά την τρίτη θέση στο γενικό σύνολο & την δεύτερη στο 15-44! Είναι ουσιαστικός νικητής αν σκεφθεί κανείς ότι προβάλλει μόνο πρόγραμμα -κονσέρβα.

  Το star κινείται στα γνωστά ποσοστά με ίδιο ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο και στο 15-44.Η περιπέτεια με την αδειοδότηση οδήγησε απώλεια εκπομπών και πρότσεκτ όπως τo voice και χρειάζεται ενίσχυση.

  Ο ΣΚΑΪ ανεβασμένος στο σύνολο αλλά με πρόβλημα στο 15-44.Ελπίζει ότι με τα νέα ψυχαγωγικά πρότζεκτ θα βελτιώσει την επίδοση στο 15-44.

  Το Ε αρκετά ψηλά στο σύνολο αλλά χαμηλά στο 15-44. Προσπαθεί να παίξει το ρόλο του αλτερ αλλά δεν έχει εξίσου καλή ενημέρωση.Βέβαια δεν διαθέτει πλήρες πρόγραμμα και σχεδόν καθόλου πρόγραμμα στην πράιμ τάιμ καθώς παίζει μόνο ταινίες της Καραγιάννης Καρατζόπουλος, Αννίτα Πάνια και μουσικη΄εκπομπή με Χαρδαβέλλα. Η ενίσχυση του με ξένες ταινίες και με καλύτερες ελληνικές ταινίες θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ το μέσο όρο.

  Η ερτ1 τραγωδία! Ο στόχος πράγματι δεν είναι η τηλεθέαση. Αλλά με τόσα δελτία ένας μέσος όρος κάτω από 4% είναι πρόβλημα. Δεν είναι ούτε ενημερωτικό κανάλι ούτε ψυχαγωγικό. Η έλλειψη προγράμματος είναι καταφανής και η αποτυχία παταγώδης.Αργά ή γρήγορα θα τεθούν σοβαρά ζητήματα σχετικά με την λειτουργία της.Χτυπά νούμερα μικρότερα και από αυτά της ΝΕΡΙΤ.Μολονότι θα μπορούσε να είχε ανακάμψει λόγω της πολύ μεγάλης αναταραχής στην ιδιωτική τηλεόραση δεν έγιναν οι σωστές κινήσεις.

Leave a Reply

%d bloggers like this: